Snažilky Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3138
12.4.10 14:15

mokiii zitra pisni jak jsi dopadla u doktora :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
12.4.10 14:18
Berenika221 píše:
piki88 píše:
Ahoj holky :wink:
Katy gratuluji narozkám :kytka: :kytka: :kytka: a brzo ať je http://www.celysvet.cz/…e/s12049.gif

Bereniko není ten femigard podobný jako Estrozin?

Vítám Mapos :mavam:
Já nevím, estrozin neznám a ani s ničím podobným nemám zkušenost :think: Ty s něčím máš zkušenost?
Bereniko já už sned vyzkoušela všechno a nic :nevim: Estrozin jsou bylinkové kapky na plodnost a upravení cyklu. Ale u mě je to spíš stresového původu,takže tobě by mohly zabrat. Zkošela jsem specilně namíchané bylinky, peruánské bylinky Chankalagua nebo Maca. Zkoušela jsem EFT, různé masáže, cvičení podle Mojžíšové a potom tu klasiku - hormony,hormony a zase hormony… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
12.4.10 14:33
Mokiii píše:
Bereniko a kde pracujes ty?

V bance :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
12.4.10 14:40

A kde a v jaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
12.4.10 14:48
piki88 píše:
Berenika221 píše:
piki88 píše:
Ahoj holky :wink:
Katy gratuluji narozkám :kytka: :kytka: :kytka: a brzo ať je http://www.celysvet.cz/…e/s12049.gif

Bereniko není ten femigard podobný jako Estrozin?

Vítám Mapos :mavam:
Já nevím, estrozin neznám a ani s ničím podobným nemám zkušenost :think: Ty s něčím máš zkušenost?
Bereniko já už sned vyzkoušela všechno a nic :nevim: Estrozin jsou bylinkové kapky na plodnost a upravení cyklu. Ale u mě je to spíš stresového původu,takže tobě by mohly zabrat. Zkošela jsem specilně namíchané bylinky, peruánské bylinky Chankalagua nebo Maca. Zkoušela jsem EFT, různé masáže, cvičení podle Mojžíšové a potom tu klasiku - hormony,hormony a zase hormony… :lol:

Já bych potřebovala upravit cyklus a asi i zkrátit. Teď jsem začala měřit BT, abych vůbec věděla, zda mám ovu! Protože se obávám, že dlouhé cykly jsou anovulační…takže jsem chtěla zkusit něco takového. Děkuji za radu :palec:

Stresového původu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
12.4.10 14:57

v ČSOB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
12.4.10 15:09

Bereniko můžu ti poradit akorát nevím jestli to zabere. Kup si kontryhel a píj ho min. 1/4 l. denně,k tomu kyselinu listovou a nebo babyplan. A samozřejmě pokud máš hodně stresovou práci,tak zkus tu Macu. Pokud zjistíš,ale že nemíváš OVU,tak radeji zajdi za DR. ať ti nejprve udělá hormonální profil,proč tomu tak není a ať se hlavně zbyteně netrápíš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
12.4.10 16:13

Kontryhelový čaj piji 14 dnů 2× denně a babyplan papaán už měsíc…V červenci teprve mám jít k doktorovi dle jeho slov, tak mu tam vezmu ty grafy, aby viděl, zda je či není ovu. Do té doby to hci zkusti přírodně.
V práci je to každý den o stresu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
12.4.10 18:33

Bereniko tak to ti úplně rozumím s tím stresem. Přiznám se, že tento týden budu zhánět psycholožku,aby mi s některýma věcma pomohla buďto navést a neo vyřešit,no uvidíme,pak napíšu jak to dopadlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
12.4.10 19:16

ahoj holky tak jsem tady je tady nekdo????dostala jsem dnes konecne MS,ale mam je strasne slaby.bolesti jsou normalne silny jen min krvacim,taknevim,potrebovala bych aby se to rozjelo jsemstrasne nafoukla :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
12.4.10 19:21

ahoj Katyy!! :mavam: ted jsem se probudila, budu ponocovat v noci, se znám :-x ms se rozjede,dej tělu čas, musí se vzpamatovat,přeci jen to nebyla sranda…
Piki tobě držím palce at se věci vyřeší jak si přeješ a brzy tu jsou //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
12.4.10 19:24

ja vim ,preju s at je vse v poradku,a brzy mame svoje mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
12.4.10 19:24

no a co ty???? jak se citis??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
12.4.10 19:25

Bereniko a ty děláš v ČSOB v Přerově nebo kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
12.4.10 19:26

Ahoj Katty tak co v už jsi z práce doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí