Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Berenika221 píše:Bereniko já už sned vyzkoušela všechno a nicpiki88 píše:Já nevím, estrozin neznám a ani s ničím podobným nemám zkušenost
Ahoj holky
Katy gratuluji narozkám![]()
![]()
a brzo ať je http://www.celysvet.cz/…e/s12049.gif
Bereniko není ten femigard podobný jako Estrozin?
Vítám MaposTy s něčím máš zkušenost?
piki88 píše:Berenika221 píše:Bereniko já už sned vyzkoušela všechno a nicpiki88 píše:Já nevím, estrozin neznám a ani s ničím podobným nemám zkušenost
Ahoj holky
Katy gratuluji narozkám![]()
![]()
a brzo ať je http://www.celysvet.cz/…e/s12049.gif
Bereniko není ten femigard podobný jako Estrozin?
Vítám MaposTy s něčím máš zkušenost?
Estrozin jsou bylinkové kapky na plodnost a upravení cyklu. Ale u mě je to spíš stresového původu,takže tobě by mohly zabrat. Zkošela jsem specilně namíchané bylinky, peruánské bylinky Chankalagua nebo Maca. Zkoušela jsem EFT, různé masáže, cvičení podle Mojžíšové a potom tu klasiku - hormony,hormony a zase hormony…
Já bych potřebovala upravit cyklus a asi i zkrátit. Teď jsem začala měřit BT, abych vůbec věděla, zda mám ovu! Protože se obávám, že dlouhé cykly jsou anovulační…takže jsem chtěla zkusit něco takového. Děkuji za radu ![]()
Stresového původu?
Bereniko můžu ti poradit akorát nevím jestli to zabere. Kup si kontryhel a píj ho min. 1/4 l. denně,k tomu kyselinu listovou a nebo babyplan. A samozřejmě pokud máš hodně stresovou práci,tak zkus tu Macu. Pokud zjistíš,ale že nemíváš OVU,tak radeji zajdi za DR. ať ti nejprve udělá hormonální profil,proč tomu tak není a ať se hlavně zbyteně netrápíš. ![]()
Kontryhelový čaj piji 14 dnů 2× denně a babyplan papaán už měsíc…V červenci teprve mám jít k doktorovi dle jeho slov, tak mu tam vezmu ty grafy, aby viděl, zda je či není ovu. Do té doby to hci zkusti přírodně.
V práci je to každý den o stresu ![]()
Bereniko tak to ti úplně rozumím s tím stresem. Přiznám se, že tento týden budu zhánět psycholožku,aby mi s některýma věcma pomohla buďto navést a neo vyřešit,no uvidíme,pak napíšu jak to dopadlo ![]()
ahoj holky tak jsem tady je tady nekdo????dostala jsem dnes konecne MS,ale mam je strasne slaby.bolesti jsou normalne silny jen min krvacim,taknevim,potrebovala bych aby se to rozjelo jsemstrasne nafoukla ![]()
ahoj Katyy!!
ted jsem se probudila, budu ponocovat v noci, se znám
ms se rozjede,dej tělu čas, musí se vzpamatovat,přeci jen to nebyla sranda…
Piki tobě držím palce at se věci vyřeší jak si přeješ a brzy tu jsou //.