Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Katty já se cítím báječně, to víš, mám radost,jsem už ale unavenější,odpo jsem usnula ani snad nevim jak..:)
Tak už začínám pomalu stresovat jak to zítra dopadne..Nebudu moct ani dospat…Verco a ty pracujes od kdy do?
Mokii já to mám různý,podle toho,jak mám konzultace v rodinkách víš, zítra mám třeba od půl 8 do 17hod…ráno jdu hned na krev,ty se ničeho neboj,uvidíš jak to bude nádherný až ti dr.potvrdí těhu:))))
vubec nevim na co se me tam bude ptat a jaky to u nej bude je to chlap ja jsem u chlapa byla jen jednou v zivote ty chodis k zenske?A kam se tu do olomouce budete stehovat?
jj já zatím k ženské…jen tě klasicky vyšetří,otvrdí těhu,asi ti i udělá utz, ničeho se neboj,bude to uplně v pohodě!!! stěhujem se do Křelova
A kam tam,stavite si dum?Já tam mám babičku a rodiče bydli v bruchotine to je hned vedle.
to máte super my bydlíme ještě v pronájmu.tak snad to brzy pujde a koupime si byt.
No,manzelova rodina vlastni stary cinzovni dum ,primo na namesti hrdinu,takze mi mame nastesti taky vystarano,a nase deti nejspis taky ![]()
ja chodim k doktorovy a jsem spokojena,zepta se te na posledni MS,udela ultrazvuk,pokud ho ma,vezme HCG a uvidis ![]()
Tak holky já už jdu spát ráno musímk brzo vstávat protože musím ještě vyvenčit psa a pak letím.mejte se pěkně dobrou ![]()
Dobré ránko všem, ![]()
včera jsem byla tak utahaná, že jsem se sem ani nešla kouknout.
mokii: ano, v Přerově
piki88: jo, určitě napiš. Uvidíš, že nám všem to brzy dobře dopadne.
Jsem ráda, že jsem tu našla zpřízněné duše ![]()
Katy: co ty? jak se máš?
dobré ránko holky, výsledky krve budou dneska kolem 13.hod,jsem nervozni šíleně, to je děs takový nerváky jestli je vše jak má být, když má být člověk v klidu ![]()
Mokii držím palce, pak dej vědět ju:))
verunko ja jsem byla taky nervozni,ale to bude dobry uvidis ,drzim palce,krev je dulezita ale hlavni je ultrazvuk,tak neboj a ak pisni,berenicko mam se tak ze jsem konecene dostala Ms a uz je pekne silna ,tak pockam 6 dni nez dejde a zacneme pracovat na mimiskovi,piju taky kontryhel a jim kys.listvoou,ale kdyz jsem otehotnela predtim,nejedla jsem nic a slo to,vse prijde v pravy cas ver mi!!!