Snažilky Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11785
14.4.10 08:16

dobrou Katy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
14.4.10 12:37
Ahoj katy :mavam:
kkattty píše:
Berenika221 píše:
jak dlouho budeš pít ten kontryhel? Někde jsem se dočetla, že celý cyklus, někde od ovulce do ms a někde jen prvních 14 dní od ms, tak jsem z toho zmatená :think:
Berco ja ho piju cely mesic tak cik cak ale ma se pit 2 salky denne,tak piju a uvidime co to udela,a jak casto spite s pritelem za mesic,jestli se muzu zeptat nekdo rika ze je to nejlepsi co 2 dny :oops:

Ahoj katy :mavam:
tak to jej piješ často…tak v tom případě asi začnu taky :wink: jak často? no řeknu ti to tak 2-3× týden, ale když si myslím, že by mohla být ovu, tak se snažíme častěji. Vím, že je to málo :oops: , ale přece se nebudeme nutit, když přítel bývá hodně unavený z práce!
A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
14.4.10 13:02

ma spime spou taky tak,a kdyz jsme byli oba hotovy z prace tak i min,ale asi pri takove frekvenci,jako ty jsem otehotnela :lol: .takze to pujde pij ten cajale ted jsem cetla ze ne kazde telo si umi premenit kys.listovou,a muzou byt kvli tomu i potraty,tak jsem objevila dizkusi ,kde jsem narazila na kys.listovou ve forme kdy si ji telo vezme urcite ale stoj 300 30tablet,ale co bych neudelala pro mimi ze??? takze si to dnes pometu koupit do lekarny,jdu to najit to jmeno a dam ti tady vedet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
14.4.10 13:12

http://www.mj-krasazdravi.cz/…folin-tbl-30

to je ono ,musi tam prave vyt ten Metafolin,jsou i obbycejnejsi femibiony ale ten s tou jinou kys listovou ma Metafolin,no a chlapovi jdu koupit selen,a hotovo,to by bylo aby nebylo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
14.4.10 13:22

Kathy a Bereniko ještě jsem na jiné diskusi četla, že pomáhá když si dá chlap kafe tak hodku před sexíkem, chladnější voda…holky ono to vyjde, já si stejně pořád myslím, že většinu dělá psychika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
14.4.10 13:44

ja ani nemam uz strach z toho ze bych neotehotnela spise aby se miminkovi darilo!!!a neskocilo to zase ZT :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
14.4.10 13:57

Katy každá druhá prodělá ZT a ani o tom třeba neví, každá pátá potratí v prvním trimestru, takže ty už máš vybráno!!!!! ničeho se neboj a hurá na to:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
14.4.10 15:53
kkattty píše:
http://www.mj-krasazdravi.cz/…folin-tbl-30to je ono ,musi tam prave vyt ten Metafolin,jsou i obbycejnejsi femibiony ale ten s tou jinou kys listovou ma Metafolin,no a chlapovi jdu koupit selen,a hotovo,to by bylo aby nebylo :dance:

jsi zlatičko :palec:
zítra si to půjdu koupit :palec: dnes večer na to ještě mrknu a jdu do toho.

jinak mě se ta frekvence moc nezdá, ale aspoň že vím, že jsi na tom obdobně.
Asi na mojeho jde jaro v opačném slova smyslu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
14.4.10 15:57
Vercaa píše:
Kathy a Bereniko ještě jsem na jiné diskusi četla, že pomáhá když si dá chlap kafe tak hodku před sexíkem, chladnější voda…holky ono to vyjde, já si stejně pořád myslím, že většinu dělá psychika.

Kafe můj nepije, jedině colu a to jsem zase četla, že ničí spermíky :nevim:

ale děkuji za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
14.4.10 17:37

Ahojky všem,jak se daří?Já jsem byla dnes u kamosky a oznamila mi ze je v 8 tt a už viděla i srdíčko a já nic :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
14.4.10 17:48

Mokii vydrž do 7.týdne:)) je ještě brzy v 5.na :srdce: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
14.4.10 17:55

já vím ale bojím se že tam třeba vůbec nebude…dnes jsem hrozne unavena a zaludek to radsi vubec nemluvim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
14.4.10 18:06

tím spíš tam bude:)) jak je ti blbě tak je to jasný!! nestresuj se, nechceš mít přeci nervozní mimčo :lol: ikdyž mě se to říká,já jsem každou chvíli nervozní,buší mi srdce,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
14.4.10 18:12

strasne me to stve ze je mi blbe za chvili mi prijde pritel z prace a potrebuju mu opect rybu ale jen se podivam na kuchyn chce se mi zvracet…bude si to muset udelat sam jinak nevim…tobe se to nestava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
14.4.10 18:25

nene až takhle mi není,já spíš usínám:)on to zvládne sám,at si zvyká:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí