Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Verčo,copak budeš vařit?Já budu dělat vepřo knedlo zelo fuuujjj.Já to nemám ráda,ale co bych pro něj neudělala.Ty jo,ale nějakej párek bych si taky dala.Jinak nemám skoro na nic chuť.
Mokii kapustové karbanátky, půlku dám do mrazáku, vezmeme si je pak sebou až poletíme do Paříže, letíme za týden, hurááá
a ještě chci zkusit udělat Tramisu ,ještě jsem ho nedělala, měla by to být rychlovka a mňamka tak uvidíme ![]()
tiramisu bych si taky dala ,ale nenašla jsem na něj nějaký lehčí recept,nejsem totiž moc dobrá kuchařka.Jééé ti se máš letět do Paříže a na jak dlouho?Já už bych teď letět nemohla ,fakt mi bývá docela blbě a dost mě to sere.
tiramisu bych si taky dala ,ale nenašla jsem na něj nějaký lehčí recept,nejsem totiž moc dobrá kuchařka.Jééé ti se máš letět do Paříže a na jak dlouho?Já už bych teď letět nemohla ,fakt mi bývá docela blbě a dost mě to sere.
Mokii ja jdu vyzkoušet tenhle recept http://www.mimibazar.cz/recept.php?…, snad se povede:) Letime na vikend, už se fakt těším,snadmi bude dobře, bývá mi zatím jen odpo a zjistila jsem,že asi z hladu,když mám prázdný žaludek,tak to zkusím vychytat abych pravidelně jedla,ještě častěji:)
to máš dobrý,že máš chuť k jídlu,já skoro vůbec nejím,protože když se na něco podívám je mi zle,ale dnes mi přinesl přítel papání od meka tak jsem trochu snědla.
a našla jsem tam ještě jeden dobrý recept už jsem ho jednou jedla,ale nezkoušela http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
střechu znám,je moc dobrá když se rozleží:)) já teda jíst můžu ![]()
zkusím ji udělat o víkendu pokud mi teda bude líp.Ještě existuje jedna bez banánu a jen ze světlých bebe ta je taky super.
Holky ještě něco, na stránkách státního ústavu léčiv jsem si vyhledala ta antibiotika, která údajně můžou poškodit fazolku,a představte si, že se prokázalo jen to, že můžou způsobit poruchy růstu chrupavek, takže to by snad proboha mělo být vše ok ne ![]()
Mokii už jsem ochutnala tiramisu:) poškoty nejsou ještě nasáklé,ale jinak myslím že to bude mňamka vážně ![]()
já si ho chci taky udělat jen nemám elektrický mixér mám ruční a nevím jestli bych to ním ušlehala no chce to zkusit.Ty antibiotika to by mělo být v pohodě.Jsem zvědavá jak v úterý dopadneme.
mokii ja delam tiramisu z pomazankovyho masla,a nepotrebujes k tomu mixer,ja ho teda mam ale myslim ze to rozsehas i metlickou ,delam ho z 3 pomazankovych masel,jen nekupuj chocenske,je moc slane,pak tam dam jednu slehacku12% jednu ke slehani 33% a jednu zakysanou 200gramu mouckoveho cukru a vanilkovy cukr ,udelas z toho ten krem a pak klasicky postup,jeste jsem to i vylepsila ze jsem mezi to dala jahudky,cerstve,parada
verunko,urcite to vse dopadne dobre,uvidis ja cekam az mi skonci ms,a predstav te si ze jak mi astrolozka napsala ty plodne dny,tak mi zrovna vychazeji kdyz mam ovulaci,ze by nahoda???,no kdyz jsem u ni byla jeste jsem nevedela kdy dostanu MS.........tak uvidimi jim listovku,a manza papa selen,takze se budeme snazit,uz se tesim
konecene sex sex sex sex
![]()