Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já budu chodit asi ke Skřivánkovi, jedu k němu v květnu na utz a nějaké asi testy kvůli těm antibiotikům, aby mě pohlídal jestli je vše ok a zkusím se domluvit že k němu přestoupím
jo on te urcite vezme cetla jsem ze stale prijimaji pacienty.
holky jsem hotová,usínám v práci, do 4 tu nevydržím:(( už to zabalím, mám stejně nějako hodiny napracované! papa později ![]()
Já jdu něco nakoupit a ještě na kafe za mámou tak se tu pak zase ukazu. ![]()
Dobré ránko ![]()
jen jsem nakoukla a mažu do práce. Konečně vidina víkendu
Mějte se hezky. Papa ![]()
ahoj holky,vy se mate ze mate volno,me zase ceka dneska nocni a v nedeli denni ![]()
a jak jinak,verco jak se vede??? co mimi nezlobí
,a jak se mas ty Berco
,koupila jsi si ten femidion?? ja uz ho papam,mokii a ty uz mas neschopenku???
Katty já už mám neschopenku od posledního března od praktické dr.,protože mi nebylo pořád nějak dobře a bolely mě záda tak mě nechala doma,ale jsem ráda že už nemusím do práce ,asi bych tam nevydržela bývá mi dost blbě.
Katy ahoooj ![]()
já jsme taky v práci a už bych chtěla jít domů. Zase jsem se akorát nasrala!
Ne, já sjem na to zapomněla. Tak v sobotu se tam chystám, tak to koupím. I ten selen! ![]()
Katy já pořád potřebuji srovnat ten cyklus! Už jsem z toho zoufalá! ![]()
ahoj holky, konečně jsem zase v práci, dneska se mi hodně motá hlava, asi tím počasím krásným ![]()
Katy mimi super, akorát začínám mít chutě na věci, který běžně nejím, párky, dorty, připadala jsem si dnes chvílema blbě, jdu na autobus, ukusuju dortika, ale co bych pro fazolku neudělala že:)
Na víkend jedeme na chalupu tak tu za vámi budu až v pondělí zase, odpo chci ještě něco upéct a uvařit pro skoromanžu:)