Snažilky Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11785
19.4.10 11:40

Já mívám taky tu divně chutě v puse, když mrkneš na TP prosinec 2010 tak tam mají holky to samé. Už by ses mezi nás taky mohla přihlásit co:) Letíme v pátek v 6 ráno, zpátky v neděli v 15hod. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
19.4.10 11:46

acchhhh jo tak vy nam utikate do TP PROSINEC???? :-( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
19.4.10 11:56

Nikam nejdu neboj, chodím sem, pak do své staré diskuze, Nově snažící se, máme ji už uzavřenou ale nové snažilky bereme :wink: a na ty těhulky…já tě Katy neopustím co blázníš, s kým bych chodila v Olomouci plavat a na kafčo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
19.4.10 12:07

Katty neboj já nikam neutíkim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
19.4.10 18:28

Ahojte holky ja mam nejakou „depku“ jsem zase v praci na nocni a je mi jaksi smutno,acchhh jooo :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
19.4.10 18:39

Katy nebuď smutná :-? nařiď si pozitivní myšlení,venku je konečně krásně, já se za měsíc a půl přistěhuju a půjdem na kafčo :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
19.4.10 19:15

To doufam ze pujdeme uz se moc tesim,nechces sem hodit nejake foto at te poznam :lol: .....dneska to na me nejak prislo,hlavne s tim miminkem,ze uz jsem mohla byt v 16tt..atd.-…atd..tak jen doufam ze se to brzo podari,jsem z tech kartarek nejak uz doblbla,ze mam strach ze to pujde az pozdeji,nebo ze to nepujde,nebo ze to bude zase spatne.....atf atd…ach jo veru,ja uz si tak preju byt zase tehule :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
19.4.10 19:30

Katty neboj určitě budeš brzo těhu,ale nesmíš na to pořád myslet ono to příjde samo uvidíš.Já jsem si třeba vysadila HA a první měsíc jsem se hlídala a dělala blbiny a pak jsem to přestala řešit a přišlo to a teď si říkám,že to bylo možná ještě docela brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
19.4.10 19:43

Kathy přesně jak říká Mokii,já to měla uplně stejně, nekdříve nechtěl přítel, asi tři měsice jsem kvůli tomu byla smutná a naštvaná,jak si dával pozor,pak jsme se domluvili,že od září už začneme zkoušet,já to pustila z hlavy,celý březen jsem byla v klidu,myslela jsem na mimi jaké bude až přijde,povídala si s ním a ono přišlo!!!!
já mám doma starší pc kde nemám fotky, zkusím něco někde najít a pošlu ale,nebopo víkendu,až si půjčím přítelův:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
19.4.10 19:49

já vím ,ja jsem na to taky predtim nemyslela ale tim spis ze se to povedlo a nedopadlo,tak na to myslim,nebo spise jsem si asi vsugerovala ze to nevyjde tak brzo, :lol:nebp ze to bude zase spatne :-( ja vim ze jsem protiva,ale nekdy to tak na me prijde.......asi mate pravdu nebudu na to myslet,budu si to uzivat s vama,a pak to prijde samo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
19.4.10 19:59

nejsi protiva,to je uplně normální že máš strach.Ale mimi to vycítí a nepřijde! bud v pohodě a přijde to,vážně! Už máš vybráno,už bude vše dobrý:) ber to pozitivně - jsou holky,co strašně dlouho, léta nemůžou otěhonět, ty víš, že to jde!! tak tomu dej čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
19.4.10 20:03

Víš co já to nemám ani teď jistý,že všechno dobře dopadne,třeba mi to taky nevyjde a budu se s tím taky muset nějak smířit.Ale tobě už to tentokrát vyjde uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
19.4.10 20:05

Mokii takhle nesmíš myslet!! :evil: musíš být pozitivní!! mě to sice moc nejde, já se bojím zítřka,ale určitě bude vše ok! jdu tam ve 13hod,ty hned ráno vid?? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
19.4.10 20:07

Holky dekuji jste strasne moc hodny,mate pravdu,vyjde to a bude to v poradku :palec: ......a co vy dve nase prvni tehulky,jak se vede?? a kdy se veru budes teda stehovat uz za mesic???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
19.4.10 20:08

já jdu na 9:20 a jdu tam se sestrou taková morální podpora…lízátka jsem si koupila a jsou super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí