Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mívám taky tu divně chutě v puse, když mrkneš na TP prosinec 2010 tak tam mají holky to samé. Už by ses mezi nás taky mohla přihlásit co:) Letíme v pátek v 6 ráno, zpátky v neděli v 15hod. ![]()
Nikam nejdu neboj, chodím sem, pak do své staré diskuze, Nově snažící se, máme ji už uzavřenou ale nové snažilky bereme
a na ty těhulky…já tě Katy neopustím co blázníš, s kým bych chodila v Olomouci plavat a na kafčo ![]()
Ahojte holky ja mam nejakou „depku“ jsem zase v praci na nocni a je mi jaksi smutno,acchhh jooo
![]()
Katy nebuď smutná
nařiď si pozitivní myšlení,venku je konečně krásně, já se za měsíc a půl přistěhuju a půjdem na kafčo
![]()
To doufam ze pujdeme uz se moc tesim,nechces sem hodit nejake foto at te poznam
.....dneska to na me nejak prislo,hlavne s tim miminkem,ze uz jsem mohla byt v 16tt..atd.-…atd..tak jen doufam ze se to brzo podari,jsem z tech kartarek nejak uz doblbla,ze mam strach ze to pujde az pozdeji,nebo ze to nepujde,nebo ze to bude zase spatne.....atf atd…ach jo veru,ja uz si tak preju byt zase tehule ![]()
Katty neboj určitě budeš brzo těhu,ale nesmíš na to pořád myslet ono to příjde samo uvidíš.Já jsem si třeba vysadila HA a první měsíc jsem se hlídala a dělala blbiny a pak jsem to přestala řešit a přišlo to a teď si říkám,že to bylo možná ještě docela brzy.
Kathy přesně jak říká Mokii,já to měla uplně stejně, nekdříve nechtěl přítel, asi tři měsice jsem kvůli tomu byla smutná a naštvaná,jak si dával pozor,pak jsme se domluvili,že od září už začneme zkoušet,já to pustila z hlavy,celý březen jsem byla v klidu,myslela jsem na mimi jaké bude až přijde,povídala si s ním a ono přišlo!!!!
já mám doma starší pc kde nemám fotky, zkusím něco někde najít a pošlu ale,nebopo víkendu,až si půjčím přítelův:)
já vím ,ja jsem na to taky predtim nemyslela ale tim spis ze se to povedlo a nedopadlo,tak na to myslim,nebo spise jsem si asi vsugerovala ze to nevyjde tak brzo,
nebp ze to bude zase spatne
ja vim ze jsem protiva,ale nekdy to tak na me prijde.......asi mate pravdu nebudu na to myslet,budu si to uzivat s vama,a pak to prijde samo ![]()
nejsi protiva,to je uplně normální že máš strach.Ale mimi to vycítí a nepřijde! bud v pohodě a přijde to,vážně! Už máš vybráno,už bude vše dobrý:) ber to pozitivně - jsou holky,co strašně dlouho, léta nemůžou otěhonět, ty víš, že to jde!! tak tomu dej čas…
Víš co já to nemám ani teď jistý,že všechno dobře dopadne,třeba mi to taky nevyjde a budu se s tím taky muset nějak smířit.Ale tobě už to tentokrát vyjde uvidíš
Mokii takhle nesmíš myslet!!
musíš být pozitivní!! mě to sice moc nejde, já se bojím zítřka,ale určitě bude vše ok! jdu tam ve 13hod,ty hned ráno vid?? ![]()
Holky dekuji jste strasne moc hodny,mate pravdu,vyjde to a bude to v poradku
......a co vy dve nase prvni tehulky,jak se vede?? a kdy se veru budes teda stehovat uz za mesic???
já jdu na 9:20 a jdu tam se sestrou taková morální podpora…lízátka jsem si koupila a jsou super ![]()