Snažilky Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3138
20.4.10 16:49

ale chapu te ze jsi tady nova,a neznas nas,no my jsme vesela kopa,zprvu jen snazilky a ted hle 2 tehule,tak uvidme jak to bude pokracovat dale :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
20.4.10 16:57

dekuji za pochopeni,ja se rada nekdy potkam,ale urcite v jine restauraci,nez v te ktera je mym pracovistem.Jsem tu nova a urcite veci si necham ZATIM pro sebe…a jaky jste mely den?copak podnikate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
20.4.10 17:38

ja jsem po nocni takze jsem spala,za chvilku prijde na navstevu tchyne a manzelova sestra obe s prtelem,no nejsem z toho odvazana 8-o ale dobry.zítra ma konecne volno :dance: a tak budu uklizet a asi pujdu po dlooouhe dobe cvicit :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
20.4.10 18:02

aha,tak to jo,vim co jsou nocni,takze ti nezavidim a vim jake to je…ja mam zase dne volno a uklizela jsem a pekla chleba,ted uz odpocivam…jinka to pocasi me ted stve,snad se umoudri…jinak preji,at se navsteva vydari…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
20.4.10 18:26

ahojky,už jsem zpátky z práce a konečně můžu odpočívat:) zítra jedu služebně do Prahy,mrknu sem na vás až večer!Katy cvičení ti závidím,já bych šla taky,ale tak si asi počkám no :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
20.4.10 19:17

Holky preji prijemny vecer :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
20.4.10 19:58

ahooj tak nasteva dobry jen jsem trochu ovinena :pankac: manzel me nastval,vcera kdyz jsem mela nocni tak s kamaradem na pivecko to jo,ale dnes se mnou jit nekam ven je unavenej :cert: tak pujdu asi sama,konecne mam zitra volno!!!tak jsem se tesila,a misto toho chce drepet doma,jsem fakt nastvana :cert: :cert: ach ti chlapi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
20.4.10 20:01

Chlap no…jdi sama, užij si to:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
20.4.10 20:05

jjj diky …zajdu za znamima a bude to v pohode nebo si naliju vinka a budu aspon tady ,skoda ze si nemuzes dat se mnou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
20.4.10 20:12

:-( jen si dávej dokud můžeš :mrgreen: za chvíli ti to taky skončí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
20.4.10 20:14

:-) :-) :-) to doufam ze to skonci ted jsem ale nastvana :cert: fakt manza lezi u televize jak sud :twisted: .ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
20.4.10 20:22

tak se pěkně oblékni,namaluj,at jsi kočka a to by bylo aby nešel, když ne ted tak příště, s tebou!! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
20.4.10 20:30

no asi se na protest pujdu aspon projit at si trhne :twisted: fakt me to nebavi,stve me :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
21.4.10 07:08

ahojte holky :mavam:

dlouho jsem tu nebyla. Měla jsem moc práce, byla na badmintonu a tak trošku propadla smutku. Tak jsme i vám nechtěla kazit dobrou náladu.

Mokii a Verco gratuluji :kytka: užívejte si to a buďte na sebe opatrné! Hodně papejte ovoce a zeleninku :wink:

Jinak mě začal bavit badminton, tak musím někoho najít, kdo bude ochotný se mnou1*týdně chtít chodit a musí schrastit pálky :wink: Kupodivu tohle mě baví, je to příjemný relax po práci :palec:

Večer se zase ukážu. Jinak se u mě nic nezměnilo. A mám tucha, že ani dlouho dobu nezmění, ale tím vás nebudu zatěžovat :oops:

Mějte se.papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
21.4.10 07:40

preji pekne rano a slunecny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...