Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ale chapu te ze jsi tady nova,a neznas nas,no my jsme vesela kopa,zprvu jen snazilky a ted hle 2 tehule,tak uvidme jak to bude pokracovat dale ![]()
dekuji za pochopeni,ja se rada nekdy potkam,ale urcite v jine restauraci,nez v te ktera je mym pracovistem.Jsem tu nova a urcite veci si necham ZATIM pro sebe…a jaky jste mely den?copak podnikate?
ja jsem po nocni takze jsem spala,za chvilku prijde na navstevu tchyne a manzelova sestra obe s prtelem,no nejsem z toho odvazana
ale dobry.zítra ma konecne volno
a tak budu uklizet a asi pujdu po dlooouhe dobe cvicit ![]()
aha,tak to jo,vim co jsou nocni,takze ti nezavidim a vim jake to je…ja mam zase dne volno a uklizela jsem a pekla chleba,ted uz odpocivam…jinka to pocasi me ted stve,snad se umoudri…jinak preji,at se navsteva vydari…
ahojky,už jsem zpátky z práce a konečně můžu odpočívat:) zítra jedu služebně do Prahy,mrknu sem na vás až večer!Katy cvičení ti závidím,já bych šla taky,ale tak si asi počkám no ![]()
ahooj tak nasteva dobry jen jsem trochu ovinena
manzel me nastval,vcera kdyz jsem mela nocni tak s kamaradem na pivecko to jo,ale dnes se mnou jit nekam ven je unavenej
tak pujdu asi sama,konecne mam zitra volno!!!tak jsem se tesila,a misto toho chce drepet doma,jsem fakt nastvana
ach ti chlapi ![]()
jjj diky …zajdu za znamima a bude to v pohode nebo si naliju vinka a budu aspon tady ,skoda ze si nemuzes dat se mnou ![]()
to doufam ze to skonci ted jsem ale nastvana
fakt manza lezi u televize jak sud
.ach jo
tak se pěkně oblékni,namaluj,at jsi kočka a to by bylo aby nešel, když ne ted tak příště, s tebou!! ![]()
no asi se na protest pujdu aspon projit at si trhne
fakt me to nebavi,stve me ![]()
ahojte holky ![]()
dlouho jsem tu nebyla. Měla jsem moc práce, byla na badmintonu a tak trošku propadla smutku. Tak jsme i vám nechtěla kazit dobrou náladu.
Mokii a Verco gratuluji
užívejte si to a buďte na sebe opatrné! Hodně papejte ovoce a zeleninku ![]()
Jinak mě začal bavit badminton, tak musím někoho najít, kdo bude ochotný se mnou1*týdně chtít chodit a musí schrastit pálky
Kupodivu tohle mě baví, je to příjemný relax po práci ![]()
Večer se zase ukážu. Jinak se u mě nic nezměnilo. A mám tucha, že ani dlouho dobu nezmění, ale tím vás nebudu zatěžovat ![]()
Mějte se.papa ![]()