Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky zdravim
me je vcera po te sedmicce vinka
.......ale jinak dobry ![]()
Ahooooj holkýýýý ![]()
Dlouho jsem tady zase nebyla a proto zdravím nově příchozí Radanku ![]()
No u mě nic nového,krom toho,že půjdu na ten KET přibližně začátkem Května. Vyfasovala jsem celou lékárnu na substituci a už to nemám kam narvat
![]()
ahoj piki uz jsem myslela ze jsi nas opustila,moc ti preju at ti to vyjde,a to jsi pred tim brala hormony??? a kdyz to v kvetnu vyjde tak vlastne budes tehulka
a muzu se zeptat kolik IVF se vsim vsudy tady v olomouci stojí???
Katy to se nedá tak jednoznačně říct kolik stojí,3× za život ti hradí pojišťovna IVF+ET a 1× IVF bez ET. KET stojí 3500,Asistovaný hadschin 3000,prodloužená kultivace 3500,ICSI 6000 a plus léky. Já doplácela docela málo,protože jsem na to dobře reagovala, takže zhrnuto asi 1500 za léky a injekce. Dohromady jsme do toho už vrazili asi 16 000 když k tomu počítám i KET a Asis.Hatsching. Ale další věc je do kterého CARu chodíš,to se i ty ceny liší (směrem nahoru).
A tady jeden odkaz pro těhulky a nastávající těhulky ![]()
http://www.babycenter.com/…_10302602.bc
ahoj holky!!! konečně jsem z Prahy doma,jely jsme o dv hodinky dřív naštěstí a stejně jsem ko,kombinace odpoledních hodin a trochu hladu je pro mě poslední dny děsná ![]()
piki88 dekuji za hezke privitani a jeste me tak pekne oslovis…
jejda se bude jeste
…pekny zbytek dne holciny,u me nic noveho,do konce tydne budu v praci,takze nevim jak se budu moct ozvat…opatrujte se
ahooj holky, i já vás zdravím, jsem ještě na skok v práci než pojedu do Prahy a ráno tradááá do Paříže:)) pěkný den a pěkný víkend!!!
ahooj holky, i já vás zdravím, jsem ještě na skok v práci než pojedu do Prahy a ráno tradááá do Paříže:)) pěkný den a pěkný víkend!!!