Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky,ja nebydlim primo v ol,ale kousek od nej
,ale v budoucnu bychom tam s pritelem chteli,tak uvidime…jinak mam 25let a druhy mesic bez prasku
ahoj veru,mokii se nekde toula ja jsem uz taky zvedava
........verunko doufam ze ty nebudes napinat
.......Radi,a tobe to nabidly ze mas chodit po vys??? me nerikaly vubec nic,,jinak me je 31
…tak tehule doufam ze pisnete co nejdrive!!!!
![]()
ja mam problem se st.zlazou a za sebou dost operaci a kdybych mela vse vypsat,tak by to tu bylo na dlouho…jinak jsem rekla doktrorovi,ze chci otehotnet a udelal ultrazvuk,pry ovulace za dva dny…vzal stery a v patek jdu znova na utz,pry mrkne jak se mu to tam jevi a jake jsou zmeny,pry budu chodit ted casteji…je proste vic komplikaci,ale touha po diteti obrovska ![]()
Raduš ale to půjde neboj,jsi pod kontrolou a doktor ti určitě pomůže:) Holky v různých diskuzích doporučují pít kontryhel, jíst preventivně listovku…
listovku beru,k tomu rybi olej…zatim se pritelem milujeme prerusovane,dokud doktor nerekne,ze je muj zdrav.stav o.k a muzem do toho naplno jit…k tomu mam jen jeden vejovod pruchodny,takze to nebude tak tychle,ale clovek musi bojovat a co ty?PRVNI UTZ?
CETLA JSEM SI ZPET DISKUZ A RESILY JSTE GYNEKOLOGA..... NEVIM MOKII JESTLI CHCES DOKTRORKU CI DOKTORA,ALE JESTE JE VE SPEA CENTRU PAN DR.KOMAREK,CHODIM K NEMU A JE PRIJEMNY A I SESTRICKA,TAK NEVIM JESTLI JSEM NENAPSALA POZDE…
Radu jj první utz, měla jsem nízké hcg tak se čekalo až vyroste aby bylo něco vidět:)
S vaječníkem si nedělej starosti, v příbuzenstvu máme paní co má jen čtvrtku jednoho vaječníku, zbytek pryč a má dva kluky ![]()
JEEEE,DIKY ZA POVZBUZENI,JSI MILA…VIS JA MAM TOHO VICE,PROTO JSEM I SEM NAPSALA,ZE PRIJDU NA JINE MYSLENKY A POKECAM…JINAK JSEM HODNE UKECANA,ALE JESTE VAS NEZNAM,TAK SE TROSKU STYDIM
ALE JA SE ROZKECAM…JINAK HODNE STESTI NA UTZ,AT JE TO O.K A JSTE ZDRAVI…
Radi tak at ti to dobre dopadne,ja jim taky listovku a piju kontryhel,listovku jim ale radsi uz ve zpracovane forme-metafolin-FEMIDION,stoji sice 300 ale uz jsem mela jedno zamlkle tehu tak nechci nic riskovat.......jo a ja bydlim kousek od spey,kdyz se vyklonim z okna tak na ni primo vidim.....tak to muzeme nekdy zajitna kafco ![]()
Mokiii tak kdepak jsi ,jsme zvedavy!!!!jak jemimi velky,,,,atd atd
![]()
jee,to bych byla rada,do spey jdu v patek na utz,tak si na tebe vzpomenu,ale pak hned valim do prace…jinak rada bych na kafco zasla,to by bylo fajn…jak dlouho se opet snazite?vis,mam docela strach,moc rada bych chtela,ale je tolik komplikaci,ale doktor mi dal nadeji,ale ze to nebude jednoduche…ale cekani je hrozne,proto se snazim vymyslet,neco at na to tak nemyslim…nejake cviceni apd.
a kdepak delas??? ja delam ve FN-zdravotní sestra,a copak ty???.pristi tyden mam celkem nabity sluzbama ale prvni tyden v kvetnu bych na kafco zasla co ty na to???
Mi jsme se snazily mesic,(nevim zda mas zaple podpisy,je to nad dizkusi-zobrazot podpisy,tam uvidis muj metrik),a fakt to vyslo,ale bohuzel to nedopadlo,miminerostlo mela jsem tam jen gestacni a zloutkovy vacek,pitom hcg mi stoupalo,no ted jsem mesic po revizi,dostala jsemi uz prvni mesicky,a pokud nebude manzel zase unavenej tak uz nato konecne vletime
.....no uvidim,prala bych si otehotnet brzy.......ty urcte taky brzo otehotnis,kolik je tady na emiminu holek co oehotneky s jednim vajecnikem,dokonce jsem tady cetla nejaky denicek kde pisatelka popisovala vse mozne snazeni,ona mela jen 1vajecnik a muz katastrofalni spermiogram,a nakonec otehotnela prirozene ikdyz ji doktori rikaly ze je to nemozne,takze nic neni nemozne nadeje umira posledni a jak uz jsem psala VSECHNY SNAZILKY OLOMOUC BUDOU TEHULKY A PAK TO TADY CELY PREJMENUJEME
![]()