Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj katy ![]()
užij si volno. Ráno sjem tu nebyla, pač jsme byla na rybách a odpoledne jedeme na zahradu, takže nabitej víkend
Ale večer se tu potkáme
Jinak nevím, kam všichni zmizeli?!
![]()
nezustaly verca je pryc pres vikend .nebo vlastne ona jela do toho parize
a mokii ma pokazenej net,a co ty Beri jak se vede??? ja jsem v poho ,jestli si vsimnes dalsiho metriku tak zacinam vážne hubnout
.dalsi moje kamaradka otehotnela ,mam z toho ohromnou radost ale zas je tady ta skepse ze me to nepujde…atd vsak to znas: ![]()
Koukám, že máš novej metříček
A jde to dolů?
Jinak se mám celkem dobře, akorát dne mě to zase chytlo, tak sjem chvíli byla smutná, když sjem si vypomněla, že už 6 měsíců nic a za chvíli začne nový
Tak sjem se rozhodla, že vydržím ještě květen a pak hurá k dr. i když takové hurá to nebude. Naklušu tam s grafama a s tím, co si myslím a uvidíme, jestli začne něco dělat! ![]()
jjj,ja jsem taky obcas ssmutna,ale 6 mesicu nic neznamena,radsi zajdi k doktorovi,tim nic nezkazis!!!.hubnuti ale opravdu hubnutí je v zacatku,vsak poznas na metriku
ja uz bych taky chtela byt tehule ale ted hubnu a treba to pak prijde samo ![]()
Dobré ránko ![]()
myslím si, že ti to tentokrát vyjde a budeš šťastná mamina
Uvidíš!
Jinak dnes zase do práce. Hnus…ty máš volno nebo taky jsi v práci?
Jinak všem pěkný den.
ahooooooj beru ja mam volno a v 9 jdu na brusle tak se tesim takze tady budu az tak kolem 12 hdiny ak papa a krasny deeen.jinak delala jsem si ty ovulacni testy a mam 2 carky takze mi zacina ovulace tak jsemstastna ze ji mam
dnes bude snazenicko ![]()
Tak to máš na půl vyhráno. To ti přeji.
Užij si ty brusle a dávej na sebe pozor. ![]()
berco jen na pul kdyby kazdy tehotnel v ovilaci nebyl by probblem,ale ted jsem se pustila do toho hubnuti takze jsem si rikala ze by mi ani tak moc nevadilo kdyby to prislo az tak za 3 mesice ![]()
Ahoj holky,můžu se přidat? sice nejsem přímo z Ol,ale snad to neva…
jsem z malé vesnice kousek za Litovlí, ale nechci to uvádět přesně, přece jen je ot malá vesnice ![]()
snažíme se od ledna 2009,chodím do CARu ve FN OL,mám PCO,jinak manžel je v poho.
ahooooj Holky,tak mam 4pracovní dny za sebou a budu aspon dneska se jen valet a odpocivat,jsem hotova…jinak zitra jdu na krev,budou mi delat hormonalni profil a spoustu jineho,tak jsem zvedava..preji vsem krasny slunecny den Radka
ja mam dnes volno a zitra zase nocni ale nejak to vydzim…dnes manzel konci drive v praci tak si delame kraaasny den,venku je kraaaaaaaaasne,to se daji delat veci
![]()
RadanaH píše:
ahooooj Holky,tak mam 4pracovní dny za sebou a budu aspon dneska se jen valet a odpocivat,jsem hotova…jinak zitra jdu na krev,budou mi delat hormonalni profil a spoustu jineho,tak jsem zvedava..preji vsem krasny slunecny den Radka
A jak dlouho se snažíte?
Chci se příští týden taky objednat k dr.