Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rady co blázníš??? kam odchazis,a jakto ze netehulis,u doktora neco spatne???
vzdyt mi se taky jeste snazime a buhvi jak dlouho to potrvá!!! ![]()
neee,u doktora namam az tak spatne vysledky a snazim se porad,ale mam pocit,ze jsem nazapadla,nikdo se po me neshani,nepta se…ja se ale nezlobim,v pohode
promin rady ja kdyz jsem videla ze jsi tady tak jsem se neshanela
ale neboj se ze kdyby jsi odesla ze bych si toho nevsimla,zustan,kazdy jsme tady vzdycky kdyz to cas dovoli ale je super sdelovat si pocity,byla bych rada kdyby jsi zustala a slibuju ze si ti budu vice venovat ![]()
Rady nikam nechod
nemůžeš nás opustit, už jsi mezi náma, jsi „naše“:))
Moki ahoj, nebudeš mi věřit ale já měla to samé a skoro ještě mám!! Taky něco jko střevní chřipka, sice neběhám pořád,ale je to divný!
Kathy zítra budu celý den pryč, vrátím se asi až večer, ale jestli budu rychle na utz hotová, tak písnu co a jak…
tsk jste me holky „ukecaly“
ja budu v rachote ct.,so.,ne v praci,tak nevim jak se ozvu,jinak pristi tyden budu mit vysledky z hormonalniho profilu,tak jsem zvedava,jak to dopadne.....Ale jsem trosku nervozni,kdyz tak do me stouraji ![]()
to je rozumné rozhodnuí Radu:)) budu ti držet palce na ten profil, budeš vědět na čem jsi a kdyby to nedej bože nedopadl nejlíp tak s tím hned zčnou něco dělat a bude to ok:))
na jednu stranu se bojim,ale na druhou si rikam,ze kdyby neco,tak to hned zacnou resit,nez kdybych zila v blazene nevedomosti a pak se divila,proc to treba nejde,diky za podporu
Přesně takhle jsem to myslela! Ale to je zbytečný řešit protože ti to vyjde na jedničku:)) Jdu si chvíli zdřímnout,jsem ko:(
v pohode,ja taky odpocivam pred vikendovym blazincem v praci,zatim…
Very to máš štěstí ,že pořád neběháš.Já jsem proběhala celou noc ,měla jsem i teplotu tak jsem musela hned v neděli ráno na urgent.Už se to celkem lepší tak snad to bude v pohodě.A ty jdeš na utz už 29.?
Jdu hned zítra ráno:))) mám trošku strach, protože jsem se v Paříži nijak extra nešetřila,ale snad se fazolka udržela:(
Neboj se,pokud ti bylo dobře ,tak je jistě vše v pořádku.Mě dnes odpoledne začalo dole pobolívat břicho tlačí mě tam ,tak snad to nic není,v úterý se uvidí,to jdu na KO.A jak často budeš chodit na utz?
Mokii mě břicho pobolívá průběžně, roste děloha:) na utz chodím k jinému dr.,moje ho nemá,tak jsem sama zvědavá, kdy půjdu zase.příští týden půjdu někdy k té své zase s výsledkama z utz.
On ti neříká hned jak to vypadá?Mě dneska tlačí dole to břicho a mám takový nutkání na záchod na malou ale na záchodě vytvořím pár kapek ale močák to nejspíš není to je jiné.