Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
taky zdravm vsechny a jdu spinkat!!!mam zas uz v poradi druhou nocni…ozvu se odpo paaaVSEM TEHOTNYM- AT VSE DOBRE DOPADNE,A VSEM SNAZILKAM-AT SE BRZY DOCKAME VYTOUZENEHO MIMISKA ![]()
ahojte holky,davejte na sebe pozor a vsem preji pohodovy vikend
ahoj holky, zdravím z pracovního procesu! Tobě Kathy přeji dobrou noc po noční:))
Zdravím holky…tak já se dosnažila jsem v 5tém týdnu a zatím prožívám muka,směny mám 18tihodinové ale doufám že dnes jsem tu naposled protože to zvracení,bolest bříška a vůbec stres v autě,v práci a tak nezvládám…přeji všem krásný den a držím pěsi všem ![]()
ahojky Andrej, nedokážu si představit jak to zvládáš, já jsem děsně unavená, žaludek na vodě a představa že dělám 18hodin
![]()
držím palečky at je vše ok:)
Ahoj rady tobe taky krasny vikend ,ja dnes nocni a pak na chatu
andry a kde prosimte delas???
Ahojky holky,přeji vám všem pěkný víkend a at si odpocinete od prace.Ja se snazim ucit ale nejak se mi nechce ale musim…Andry gratuluju
snad to v praci brzo vyresis a budes doma odpocivat
Ahoj holky,preji Všem pěkný víkend, doufám že bude krásně svítit sluníčko, a aspoň na nebi žádný mráček.v duši už je to horší… teď jsem začala brát clostík a vidím to tak kolem 10.5. na druhou IUI.tak snad to vyjde… ![]()
Mám přerušenou moravskou ekonomku ale ted se hlasim na verejnou spravu tak se ucim na prijimacky ale stejne se tam nedostanu kdyz mi nebyva dobre blbe se mi uci.Ale ja na metriku vidim 7+6 .....A verco kdy se budete stehovat?
Niko jééé tak já jdu na UTZ 10.5.,tak to se možná potkáme
A neboj bude líp… ![]()