Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jjj tlusty cvocek
asi mi hrabe po nocni,to se mi obcas stava
,zatim paaaaa jdu do knihovny uz ma 3 upominku,tak jdu slavnostne vratit knizky,doufam ze me nezavrou
jsem totiz
![]()
Kathy, jo, Fertimed je super, jde to tam všechno celkem rychle a hlavně mají v patře i operační sálky… Byla jsem už na hydrolaparoskopii, protože jsem prodělala spoustu operací břicha, tak mám srůsty všude… 10.4. jsme měli svatbu a pak v pondělí 12.4. jsem byla na punkci cysty ve vaječníku, museli to udělat co nejdřív, protože jinak by se nemohlo začít se stimulací. Platí se tam poplatky jako u doktora a taky narkoza a teď jsme platili necelejch 7 tis. za injekce Puregonu. Pak budeme platiti i něco za tu laboratoř, jak budou oplodňovat ty vajíčka, každopádně aspoň tři pokusy za život hradí převážně pojišťovna. Dneska jsem byla na ultrazvuku a ještě do soboty si „píchám“… ![]()
Ahojky holky jsem taky z Olomouce a příští měsíc mě čeká druhé ivf. Můžu se k vám přidat?
Koukám Tutu že toho máš už hodně zažitého:((
Kamulo vítej mezi nás, určitě se přidej!!!
ahojky,tak mam vysledky horm.profilu-musi mi upravit hodnoty stit.zlazy a mam spatnou srazlivost krve,jinak nic vazneho,ale rikal,ze mi dava pul roku a pak by sel uz do umeleho oplodneni,tak snad se postesti prirozene,ale nekdy ta priroda pekne zlobi.........jinak jak se ma zbytek?
Radu tak to je fajn!! To se určitě povede přirozenou cestou, na jiné diskusi je několik holek, co otěhotněly těsně před umělým… ![]()
tutu ty jsi mela svatbu na moje narozeniny jsem 10,4.........kamulko zdravim,tutu a kde bydlis v olomouci,ja na namesti hrdinu ![]()
Veru,aby tomu tak bylo,vypada to zatim,ze „funguju“,ale mam pruchodny jen jeden vejcovod a to vysetreni mi delali pred 5lety,takze se bojim jestli se tam dole neco nezmenilo…proto ten pulrok od doktora…zatim si mam merit bazalku,bastit listovku primo od nej a kolem ovu pujdu opet na utz ![]()
Radu tak bašti bašti, vitamínky se ti neztratí,budeš mít přípravu:)
jo,to jo,listovku a rybi olej bastim uz druhy mesic,tak uz se dela zasobicka
Jinak doktor se me ptal,ze kolik ma partner a ja ze 37let a on hmmmmm,tak si asi brzo posvitime i na nej ![]()
To bude asi partner rád co
chlapi tohle nenesou moc dobře,ale jestli je rozumný tak do toho půjde!:)
jojo,je z toho trosku vykuleny,ale ze az bude potreba tak pujde…zatim jsem mu naordinovala selen+zinek,je jinak zdravy jak ripa,tak snad nebude potreba,ale uvidime
,je zas pravda,ze nekdy staraji do zenske od hlavy k pate a vysetrit chapa je napadne az po nejake dobe,pritom spermiogram je mnohdy oproti vysetreni zeny „prd“
To máš pravdu. Jenže oni to prostě špatně nesou a pokud to navíc vyjde blbě z jejich strany tak to je pak ještě horší s nimi.Naštěstí s tím ale nemám osobní zkušenost! My ženský víc vydržíme ![]()
jojo,souhlas…tak vidim ,ze tvuj pripad to opravdu neni
.vsak uvidime,jsme na zacatku „testovani“,zatim budu merit tu bazalku a uvidime,mluvil i o nejakych hormonech,ze se po utz kolem ovulace domluvime