Snažilky Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11785
6.5.10 14:59

ty jsi cvok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
6.5.10 15:03

jjj tlusty cvocek :lol: :lol: :-P :lol: asi mi hrabe po nocni,to se mi obcas stava :dance: :dance: :dance: ,zatim paaaaa jdu do knihovny uz ma 3 upominku,tak jdu slavnostne vratit knizky,doufam ze me nezavrou :nevim: jsem totiz :andel: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.5.10 16:59

Kathy, jo, Fertimed je super, jde to tam všechno celkem rychle a hlavně mají v patře i operační sálky… Byla jsem už na hydrolaparoskopii, protože jsem prodělala spoustu operací břicha, tak mám srůsty všude… 10.4. jsme měli svatbu a pak v pondělí 12.4. jsem byla na punkci cysty ve vaječníku, museli to udělat co nejdřív, protože jinak by se nemohlo začít se stimulací. Platí se tam poplatky jako u doktora a taky narkoza a teď jsme platili necelejch 7 tis. za injekce Puregonu. Pak budeme platiti i něco za tu laboratoř, jak budou oplodňovat ty vajíčka, každopádně aspoň tři pokusy za život hradí převážně pojišťovna. Dneska jsem byla na ultrazvuku a ještě do soboty si „píchám“… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
6.5.10 17:34

Ahojky holky jsem taky z Olomouce a příští měsíc mě čeká druhé ivf. Můžu se k vám přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
6.5.10 17:48

Koukám Tutu že toho máš už hodně zažitého:((
Kamulo vítej mezi nás, určitě se přidej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
6.5.10 19:13

ahojky,tak mam vysledky horm.profilu-musi mi upravit hodnoty stit.zlazy a mam spatnou srazlivost krve,jinak nic vazneho,ale rikal,ze mi dava pul roku a pak by sel uz do umeleho oplodneni,tak snad se postesti prirozene,ale nekdy ta priroda pekne zlobi.........jinak jak se ma zbytek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
6.5.10 19:19

Radu tak to je fajn!! To se určitě povede přirozenou cestou, na jiné diskusi je několik holek, co otěhotněly těsně před umělým… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
6.5.10 19:28

tutu ty jsi mela svatbu na moje narozeniny jsem 10,4.........kamulko zdravim,tutu a kde bydlis v olomouci,ja na namesti hrdinu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
6.5.10 19:36

Veru,aby tomu tak bylo,vypada to zatim,ze „funguju“,ale mam pruchodny jen jeden vejcovod a to vysetreni mi delali pred 5lety,takze se bojim jestli se tam dole neco nezmenilo…proto ten pulrok od doktora…zatim si mam merit bazalku,bastit listovku primo od nej a kolem ovu pujdu opet na utz :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
6.5.10 19:41

Radu tak bašti bašti, vitamínky se ti neztratí,budeš mít přípravu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
6.5.10 19:51

jo,to jo,listovku a rybi olej bastim uz druhy mesic,tak uz se dela zasobicka :-) Jinak doktor se me ptal,ze kolik ma partner a ja ze 37let a on hmmmmm,tak si asi brzo posvitime i na nej 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
6.5.10 19:52

To bude asi partner rád co :think: chlapi tohle nenesou moc dobře,ale jestli je rozumný tak do toho půjde!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
6.5.10 19:59

jojo,je z toho trosku vykuleny,ale ze az bude potreba tak pujde…zatim jsem mu naordinovala selen+zinek,je jinak zdravy jak ripa,tak snad nebude potreba,ale uvidime :wink: ,je zas pravda,ze nekdy staraji do zenske od hlavy k pate a vysetrit chapa je napadne az po nejake dobe,pritom spermiogram je mnohdy oproti vysetreni zeny „prd“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
6.5.10 20:01

To máš pravdu. Jenže oni to prostě špatně nesou a pokud to navíc vyjde blbě z jejich strany tak to je pak ještě horší s nimi.Naštěstí s tím ale nemám osobní zkušenost! My ženský víc vydržíme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
6.5.10 20:09

jojo,souhlas…tak vidim ,ze tvuj pripad to opravdu neni :lol: :-D .vsak uvidime,jsme na zacatku „testovani“,zatim budu merit tu bazalku a uvidime,mluvil i o nejakych hormonech,ze se po utz kolem ovulace domluvime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí