Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamulo, my jsme taky prodělali nějaké ty inseminace a můj má taky pomalejší spermíky, no, jednou jsou pomalý, jednou zas je jich málo, mu to pokaždé vyšlo jinak… Já mám docela strach, abych pak nebyla zklamaná, ale musím věřit, že to vyjde… Včera jsem byla na utz a moje vaječníky reagují špatně na ten Puregon… Mám jich tam málo a jsou malý… ale doktorka říkala, že snad z toho 3-4 vajíčka budou…tys měla taky ten puregon, nebo jinou stimulaci…?
Holky kdybyste některá potřebovala Puregon,Menopur a nebo Orgalutran,tak mi něco zůstalo.
Tutu já mám ještě problém že mám anovulační cykly bez hormonů se mi nedělají vajíčka.Já měla Gonal a pak po týdnu jsem si začala k tomu píchat ještě luveris měla jsem 9 foliklů taky nic moc nakonec dobrých s toho bylo jen 7 pak se začaly ale pomalej vývíjet a transférem my daly jedno 8buněčný to bylo jediný dobrý a druhý 7 buněčný to už bylo pomalejší tak těch zbylích pět ani nezmrazovaly.
Tutu ale nevěš hlavu moje dvě kamarádky měly puregon a vyšlo jim to napoprvé.
Katy: takže mi doporučuješ změnu? A ten tempír je v Olmiku? Víš, co…jsem ráda, že k doktorovi nemusím jezdit do Olmika, protože bych k němu možná ani netrefila.
Tos mě teda moc nepotěšila ![]()
jinak sjem dneska prodělala 8.000 Kč v práci…super den!
tak na psychiatrii
![]()
Tak až budeš mít fotečku, tak se ráda podívám.
Jsem strašně zvědavá.
jinak jsem taky byla na ženách v pokušení a mě se to líbilo. Bavila jsem se od začátku do konce a válelo se smíchy celé kino
cože jsem dlouho neviděla ![]()
katy: já tu dnes večer asi taky budu, jestli vám to tu nebudu kazit ![]()
Bereniko mi se snažíme 2 roky nejdřív rok normálně a pak jsme se rozhodly že pujdeme na umělý a do fakultky chodíme taky rok.
uf, tak to je dlouhá doba
A jsi vdaná a přímo z Olmika nebo okolí? Jestli se tedy mohu zeptat ![]()
No uteklo to rychle.Jsem přímo z Olomouce a vdaná jsem 3 roky.Klidně se můžeš zeptat a co ty? ![]()
Berčo musím letět do práce,ale kolem deváte se ozvu.Tak se tu zatím mějte.
![]()
Vdaná ještě nejsem. Budeme se brát příští rok
Tak se těším. Jinak jsem z Přerova. ![]()
jj, utíkej…pokecáme, až se vrátíš z práce, pokud tu budeš.