Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ani neee,3mesice mam vysazane prasky,delal mi doktor horm.profil,kolem ovu utz,ted chce at si merim baz.teplotu,musi se jeste upravit davka leku na stit.zlazu a rikal,ze by ted mi dal kolem ovu nejake hormony na „zlepseni“ druhe poloviny cyklu …Nechala bych to na prirode,ale mam za sebou nejake operace a nizkou funkci st.zlazy,mensi problem v krvi a tak jsem pod dohledem lekaru-takovy pokusny kralicek,ale nee jsem rada,ze budu pod kontrolou,nemuzu si dovolit ani jinak
Tak to jo.Já už mám zasebou 5 inseminací a 1 ivf a druhe mě čeká příští měsíc. Snažíme se dva roky.To budeš zachvíly taky těhule.
![]()
doktor rikal,ze dava pul ruku,sice pod dohledem,ale prirozene a pak bohuzel umele oplodneni,mam jen jeden pruch.vejcovod a nevim ted jestli vubec,test pruchodnosti mi delali pred skoro 5lety
?nevim co me v budoucnu ceka,ale jsem bojovnice,tak to nevzdame
Jasan my to taky nevzdáváme. Dneska už se rozloučím jdu zítra i v neděli do práce od rána až do večera a vůbec se mi teda nechce,ale musím co se dá dělat. Tak dobrou noc. ![]()
tyy jooo 5 inseminaci,2roky trapeni ,me by asi jeblo,mas muj obdiv,snad se stesti konecne otoci celem ![]()
jojo,ja taky vstavam,sice ne do prace,ale doma musim neco podelat,dobrou noc tobe A SAMOZREJME VSEM SNAZILKAM A TEHULIM TADY U NAS
Ahoj Holky,tak ja vas zdravim,jsem zase v praci,takze tady budu,vcera vecer jsem to nejak nestihla,takze preji aspon ted kraaaaaaaaasssssssssssnnnnnnnyyyyyyyy dennn
![]()
kkattty píše:
Berco Tempir je prave v Přerove hned vedle zdravky,no je tan jeste s jednim,a ten je taky dobrej,nejsem si totiz jista zda tempir prijima,ale muzu se kdyz tak zeptat.
vedle zdravky v tom lékařským centru? Tak tam je i Pavlica
ty jezdíš sem do Přerova? To je faaajn
![]()
Katy budeš moc hodná, když se zeptáš, jestli bere nové. ![]()
ahoj holky, včera jsem myslela, že se tu večer ukážu, no jaksi člověk míní a život mění. Dneska se chystáme na Kopeček, tak snad se tu večer objevím ![]()
Přeji vám krásný víkend. Papa ![]()
jeeeee ahoj beru,tak te konecne zase tady rada vidim,to vis ze se zeptam,ja jestli dostanu Ms coz asi na 99%dostanu tak tam pak pujdu a budu chtit at me jeste vezme nejake odbery aspon tu trombofobni mutaci,ci co to je,stitnou zlazu mam ukazkovou,protilatky proti toxoplasmoze uz 10 let mam takze nechci nic podcenit......... a jak valcic ty??? co ty ovu testy nezkousela jsi si je ,ze by jsi odhadla ovulaci alespon podle bazalni teploty?? ![]()
Ale nedostaneš..uvidíš, že budeš překvapená. Kdy to máš dostat?
Ovu testy jsem ještě nezkoušela, čekám na MS, pak doktor a pak zkusím ty testy ![]()
jsi v práci?
ahoj holky, jen vás v rychlosti zdravím. Odjíždím na víkend pryč, zítra odpo bych tu mohla být:)
Kathy držím
at ms nedorazí!
Ostatní holky zdravím a obdivuju,co vše máte za sebou a jak jste silné! ale co bychom pro mimíska neudělaly že:) ![]()
verunko kraasny vikend
.beru jo jsem v praci,takze sem obcas juknu
ovu testy zkus je lepsi je koupit na aukro.cz,nebo pres inzerat na bazosu vysli mi mnohem levneji,koupila jsem od holciny 6 za 60kc..........vsak uvidis
a co vy snazite se??? my ksm,e to tento mesic odflakli takze s tehu moc nepocitam
no uvidime...... ![]()
Ahoj holky,jak se daří?Nemá někdo zkušenost s olejem proti striím od eucerinu nebo s nějakou jinnou značkou?Nevím jaký si mám koupit.