Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě naštěstí opouští ta šílená únava,takže už v práci zase pomalu a jistě normálne funguju. Jen to učení na přijímačky mě vůbec nebaví:( nad tím usínám zase…
No učení je očas únavné ale pak ty přímačky udělaš a pak tho učení nebude naráz zase tolik.
![]()
Samozřejmě jsem usnula a doteď spala
Tipuju že v půl 10.zase spím..
ahojky Beru,docela to šlo:) Teď jsem se moc hezky vyspala tak jsem jak praštěná,spalabych snad až do rána:) Co ty?
Ty se máš…jen si odpočiň, zasloužíš si to.
Já měla hektickej den od rána až do večra, v práci jsem se nezastavila, jen jsem stihla jít na oběd…tak si odpočinu aspoň teď ![]()
učíš se?
Verčo spánek je zdravej tak jen hezky spinkej. ![]()
Berčo den jsem měla dobrý vstávala jsem hezky o půl jedenacté uvařila oběd a odpo jsem měla srázek s tetou přijela z Kanady sem na malou dovču. A co ty jen pracovní den? ![]()
ahojkte holky,ja mam zitra posledni den volno a pak makam nekolik dni v kuse,brrrr…preji prijemny vecer
Berca a Verca si teda pekne pospinkaly,ale jo spanek je dulezity a potrebny,ja ted dopekla chlebik a az ted se konecne „valim“…zitra mame oslavu(slavime tedy kde co)
,ale jo aspon bude sranda a „vypnu“ pred nadchazejicim pracovnim tydnem ![]()
Přeji krásný večer všem…
tak zítra jdu na punkci vaječníků a podle toho jak se budou embryjka vyvíjet, tak ve čtvrtek na transfer… jsem trošku nervozní..... ![]()
Tutu neboj se je to v pohodě chvilku si pospíš pak si poležíš a půjdeš domů.Není to opravdu nic hrozného.
Tutu budu držet palečky! Co to znamená ta punkce? Že ti odeberou vajíčka?
Kami: jj, jen pracovní den. To víš, když jsem od 8 do 17.30 byla v práci…
Akorát jsem se prošla domů, tak sjem si udělala procházku, potkala kamarádku a trochu pokecala ![]()
jako dlouho máš volno?
raduš: já jsem ještě nespinkala
důvod na oslavu se vždycky najde, aspoň člověk trochu zrelaxuje ![]()