Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj
Radi,ale jo uz je to trosku lepsi dnes jsem uklidila,a jdu na zehleni,a vecer jdemem konecne s manzou na ty zeny v pokuseni,cheli jsme jit na to kuky se vraci ale je to uz o pul 6 a to nestihame......dnes je tak hnusne mozna je to i tim pocasim,a taky i tim ze se vratila jedna kolegyne po materske jen na zkraceny uvazek,byla doma jen pul roku…no a ja ted o miminkach moc slyset nemusim,protoze je mi porad lito jak to dopadlo.
Ahojte holky. Dneska je ale hnusně.
Je takové smutné počasí jako mám náladu.
Dneska mi kolegyňka v práci ukazovala fotečku z UTZ, tak se mi rozsvítili očička, neboť jsem to nikdy neviděla. Byla to taková malá fazolka a bylo vidět, že už mu/jí začínají růst ručičky a nožičky…ach joooo.
Oprvadu krásná fazolka
až jsem té kolegyňce to všechno záviděla. ![]()
Katy: takže Tempír nové pacientkly nebere?
Katy úsměv na tváři ![]()
A jinak neboj kino tě rozveselí a budeš v pohodě.
Katy bude dobře, za chvíli budeš mámou, uvidíš! Jen to vydrž!
to ti verim,ja jsem nebyla nikdy tehotna,tak se aspon snazim vcitit do tve situace a je to tezke,spatne se nachazi slova,promin…cas je ale nejlepsi lekar a priroda mocna carodejka
kdyz to nejmin budeme cekat tak budeme mit //
jeee tady je i Beruska,holky moje nejmilejsi,hlavu vzhuru,staci ze to pocasi je zamracene,tak nebudem aspon my,usmev vam urco slusi vic ![]()
Ano, Katy…Raduška má pravdu. Až to člověk nejmíň čeká, tak přijde radostná zpráva, že budeš mámou ![]()
Vím, že se nám to všechno lehce říká, ale držíme při sobě a vzájemně se psychicky můžeme podpořit a vcítit do toho druhého. Na nás se Katy můžeš se vším obrátit, pomohu, jak budu moci.
ano jsem tu ![]()
s úsměvem jsme určo hezčí
Tak je škoda se neusmívat ![]()
jojo,taky se snazim,ale neni to jen tak,ale dneska mi vysly dobre odbery z hematologie,tak je hned o duvod vic…jsi myslim rikala,ze delas v olympii prodavacku,ne?
ja jsem popleta,promin…je tady na me moc informaci a spatne je ke kazde pripojuji…co dneska delas?ja jsem sama doma,muj je do sobotni noci pryc-je na zavodech,tak je mi smutno a zajidam to dobrotama,to na nervicky vzdycky zabira,aspon na ty me spolehlive ![]()
ahoj berunko,taky jsem te dlouho neslysela,holky dekuji vam moc za oporu,tempir nove pacientky nebere ale mohla bych se primluvit ![]()
Ahoj holky dneska jsem měla lítání a v pondělí jdu do fakultky do poradny.
Raduš to já pracuju v olympii. ![]()