Snažilky Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7213
14.5.10 13:28

Ahojte,je tady nekdo?
Káťo,jak je?Uz je ti lepe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
14.5.10 14:35

ahoj
Radi,ale jo uz je to trosku lepsi dnes jsem uklidila,a jdu na zehleni,a vecer jdemem konecne s manzou na ty zeny v pokuseni,cheli jsme jit na to kuky se vraci ale je to uz o pul 6 a to nestihame......dnes je tak hnusne mozna je to i tim pocasim,a taky i tim ze se vratila jedna kolegyne po materske jen na zkraceny uvazek,byla doma jen pul roku…no a ja ted o miminkach moc slyset nemusim,protoze je mi porad lito jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
14.5.10 15:25

Ahojte holky. Dneska je ale hnusně.
Je takové smutné počasí jako mám náladu.
Dneska mi kolegyňka v práci ukazovala fotečku z UTZ, tak se mi rozsvítili očička, neboť jsem to nikdy neviděla. Byla to taková malá fazolka a bylo vidět, že už mu/jí začínají růst ručičky a nožičky…ach joooo. :-( Oprvadu krásná fazolka :wink: až jsem té kolegyňce to všechno záviděla. :oops:

Katy: takže Tempír nové pacientkly nebere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
14.5.10 15:28

Katy úsměv na tváři :-)
A jinak neboj kino tě rozveselí a budeš v pohodě.

Katy bude dobře, za chvíli budeš mámou, uvidíš! Jen to vydrž!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
14.5.10 15:28

to ti verim,ja jsem nebyla nikdy tehotna,tak se aspon snazim vcitit do tve situace a je to tezke,spatne se nachazi slova,promin…cas je ale nejlepsi lekar a priroda mocna carodejka :kytka: kdyz to nejmin budeme cekat tak budeme mit //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
14.5.10 15:31

jeee tady je i Beruska,holky moje nejmilejsi,hlavu vzhuru,staci ze to pocasi je zamracene,tak nebudem aspon my,usmev vam urco slusi vic :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
14.5.10 15:34

Ano, Katy…Raduška má pravdu. Až to člověk nejmíň čeká, tak přijde radostná zpráva, že budeš mámou :wink:
Vím, že se nám to všechno lehce říká, ale držíme při sobě a vzájemně se psychicky můžeme podpořit a vcítit do toho druhého. Na nás se Katy můžeš se vším obrátit, pomohu, jak budu moci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
14.5.10 15:36

ano jsem tu :wink:

s úsměvem jsme určo hezčí :wink: Tak je škoda se neusmívat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
14.5.10 15:36

jak se máš Raduško?
chystáš se do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
14.5.10 15:39

jojo,taky se snazim,ale neni to jen tak,ale dneska mi vysly dobre odbery z hematologie,tak je hned o duvod vic…jsi myslim rikala,ze delas v olympii prodavacku,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
14.5.10 15:46

Já? já nedělám v Olympii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
14.5.10 15:46

Tak to je dobrá zpráva :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
14.5.10 15:49

ja jsem popleta,promin…je tady na me moc informaci a spatne je ke kazde pripojuji…co dneska delas?ja jsem sama doma,muj je do sobotni noci pryc-je na zavodech,tak je mi smutno a zajidam to dobrotama,to na nervicky vzdycky zabira,aspon na ty me spolehlive :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
14.5.10 16:11

ahoj berunko,taky jsem te dlouho neslysela,holky dekuji vam moc za oporu,tempir nove pacientky nebere ale mohla bych se primluvit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
14.5.10 18:08

Ahoj holky dneska jsem měla lítání a v pondělí jdu do fakultky do poradny.

Raduš to já pracuju v olympii. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital