Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
neee,nechodim,jak jsem psala,tak mi bylo doporucene v Ol G-centrum a Komarek,ja si vybrala ho…JINAK PRIJEMNE PROZITI VIKENDU VSEM
jojo,jsem ,ale rada bych se pustila do uklidu,ale moc se mi nechce…mam na zahrade kocku a ted ji porad obskakuji na stridacku vsicni kocouri z okoli,ale jak ta pri tom rve
a porad mi to delaji pod kuchynskym oknem na zahradu ![]()
jj to znám…naše kočičky taky vyvádějí, akorát ti kocouři, co za něma chodí se mi moc nelíbí
Tak utíkej uklízet, já jsem si uklidila zatím jen obyvák a kuchyň. Ještě mě čeká žehlení, vaření a další částy domu ![]()
ahoj holky,film byl uzasnej,proste parada fakt dlouho ksem lepsi film nevidela!!!
ja mam kocicku doma a kdyz jsem ji privedla kcoura tak na neho jen prskala a nic z toho nebylo!!!
![]()
Ahoj katy, jsem ti říkala, že ten film je paráda. Mě se to hrozně líbilo a hrozně jsem se u toho nasmála ![]()
jj, i kočičky si vybírají ![]()
katty,no vidis,to byl relax,nekdy je potreba jen tak „vypnout“,co dneska delas?odpocivas?
S manzou se dnes valime u televize rano jsme byly v trhusi koupit zeleninku,no proste takovy paradní den ![]()
jeee,vy se mate!!!tise zavidim,ja jsem sama doma,pritel se vrati az v noci
tak poklizim,upekla jsem chlebiky a chystam se nalozit na zitra kuratko
Jinak me to pocasi uz stve,chci uz sluniiiicko ![]()
já jsem douklízela, dovařila a teď jdu péct koláč, ať se má můj dobře, až se vrátí.
Raduš, nesmutni, za chvilku přijede ![]()
Katy, tak to se máte báječně ![]()
jeee,beru ty jsi jak ja,mame v tom starani se stejne mysleni,pecu taky-mazanec,tak snad se povede…Co peces za kolac?