Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jojo,dva dny po sobe v robote,ja nevim co se semnou deje,ale jsem uplne na mekko,asi se ve me bouri hormony-nevim jestli je to mozne…jeste ze jsem sama doma ![]()
jakto? myslela jsem, že se přítel/manžel vrátil ![]()
no vidíš a nejsei už náhodou v očekávání? ![]()
muj chodi kazdou nedeli sportovat s prateli a pak na pivecko…ja uz si zvykla…v ocekavani to tezko,ale mam ovulku,tak jsem takova rozvrkocena ![]()
Tak to se máš
že máš ovulku
A ty s ním nechodíš? Třeba jenom na pivko?
chodime,to urcite,ale vstavam v pet rano,tak chci byt pohodicka doma nez nekde bumbat,pak chytnu slinu a co pak semnou ![]()
Tak já půjdu na kutě. Dobrou noc
Zítra ať ti to v práci rychle uteče ![]()
No to je fakt, já můžu jít na jedno jen s tím, kdo víc nevypije, protože pak to jinak končí špatně. Ale máš recht, v neděli bych taky nešla, pak bych v práci vypadala ![]()
jj už to není co za mlada
dříve jsem vydržela více ![]()
půjdu ať můj neremcá, že tu zase sedím ![]()
ahoj holky,
víkend byl fajn,přečetla jem úžasnou knížku a pak jen relaxovala a v neděli balila další krabice na stěhování, ať toho pak není najednou tolik! Hezký den vám přeji:)
jeee,dneska tu moc nikdo nebyl…Ja po praci,zitra zas
jak se mate snazilky?tehulka nam dneska jako prvni napsala rano,jinek preji pekny vecer…
Veru,to je dobre,ze sis odpocinula,moc se neprepinej!!!!A nebo pomalicku,polehoucku… ![]()
ahojky Radu,já dnes průběžně nakukovala jestli tu nikdo není…ted fandím hokeji:))
ja takyyyyyyyy,zatim vaalime dobre,Cesi do tohoooooooo
OPatruj se tehulinko nase ![]()