Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jee,diky Katy,ja jen merim prvni mesic bazalku a snazim se sledovat plodny hlen,ale jsem z toho jelen,takze se toto sikne,jsi zlato ![]()
ja treba jsem jelen z bazalni teploty,nejak tomu porad nerozumim a mam ty teploty nejake divne,ale musim to vychytat,ve ctvrtek jdu na gyndu,tak mi k tomu urco neco rekne
ja si teplotu moc nemerim jen kdyz se mi chce a taky nekdy po jakoze ovulaci,to mam az do mesicku pres 37,0.ten hlen ja nevim,kdyz jsem zkousela ten cipek,tak se mi zda porad stejny a hlen jsem mela bilý anebo jsem to nekontrolovala ve spravny den ja ti nevim,tento mesic na to asi kaslu,dej se vule boží a pokud to nevjde tak pristi mesic to zkusim sledovat i ovu testy a koupim si ten pre-seed.doporucila mi to kamska,ktera uz je tehulka,vsak se mrkni
www.pre-seed.cz
ale jsem z toho taky takovy jelenová
![]()
me ty teploty litaji nahoru,dolu,jsem zvedava co mi k tomu rekne doktor…ten gel vypada zajimave,ale uz jsem videla vice druhu takovych „pratelskych“ gelu,ale mozna taky zkusim,ted se mozna zamerim na ten hlen,.ten odkaz co jsi poslala je paradni…
Ahoj holky, já měřím už 3.měsíc a jsem z toho taky pořád zmatená…příští týden jdu k doktorovi, tak snad mi k tomu něco řekne ![]()
Katy, ať ti to rychle uteče v práci.
Dnes je ještě víc hnusně než včera, pořád prší a je celkem zima. Konečně jsem si ale mohla dodělat resty, vyžehlila jsem 3 várky a ještě 1 mě čeká. Tak relaxuji tady s vámi a kávičkou ![]()
Raduš, už se ti vrátila polovička? Chutnala mu večeře?
jojo,chutnala,dneska jsem pekla nalozene kuratko,tak jsme se olizovali az za usima
ted jsem koukala na klip s patrickem swayze,jestli chces poslu odkaz…uzasna romanticka pisnicka a jeho tanec se zenou…
ja jsem dneska docela na mekko
asi semnou cloumaji hormony
http://www.fazole.cz/video/clip.asp?… Ta jeho zena je jak z gumy a mela 20kilo,uzasna ![]()
holky tak me uz skoncila rachota a valime jeste se znamima sednout,manza sel na pinec,ja jsem to bohuzel nestihla,takte pujdu jen na zlatavy mok
tak papapapa
taky mám ráda černé, ale nepohrdnu ani světlým
tak si to užij ![]()
mě je taky dneska nějak smutno
možná to je i tím počasím.
ahoj holky, zdravím po víkendu
koukám, že jste toho zase až tak moc nenapovídaly, alespoň toho nemám hodně na dočítání:)
to je počasí je pěkně hnusný co,když koukám jak má pořád pršet tak si říkám jestli je vůbec půlka května…
ahojy Veru,jsem tu jen ja
mela jsem nakonec o vikendu volno a tesila jsem se jak pokecam,ale bylo to tu jen tak po lehku ![]()
Koukala jsem na ten odkaz. Já jsme tu sice byla, ale nepsala jsem, prootže jsem musela udělat práci do logistiky, a tak jsem se nechtěla rozptylovat
Jinka bych si ráda pokecala ![]()
Zítra zase do práce, ach jo ![]()
A co ty Veru, jaký jsi měla víkend?