Snažilky Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7213
16.5.10 12:59

jee,diky Katy,ja jen merim prvni mesic bazalku a snazim se sledovat plodny hlen,ale jsem z toho jelen,takze se toto sikne,jsi zlato :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
16.5.10 13:09

ja treba jsem jelen z bazalni teploty,nejak tomu porad nerozumim a mam ty teploty nejake divne,ale musim to vychytat,ve ctvrtek jdu na gyndu,tak mi k tomu urco neco rekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
16.5.10 13:22

ja si teplotu moc nemerim jen kdyz se mi chce a taky nekdy po jakoze ovulaci,to mam az do mesicku pres 37,0.ten hlen ja nevim,kdyz jsem zkousela ten cipek,tak se mi zda porad stejny a hlen jsem mela bilý anebo jsem to nekontrolovala ve spravny den ja ti nevim,tento mesic na to asi kaslu,dej se vule boží a pokud to nevjde tak pristi mesic to zkusim sledovat i ovu testy a koupim si ten pre-seed.doporucila mi to kamska,ktera uz je tehulka,vsak se mrkni
www.pre-seed.cz
ale jsem z toho taky takovy jelenová :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
16.5.10 13:31

me ty teploty litaji nahoru,dolu,jsem zvedava co mi k tomu rekne doktor…ten gel vypada zajimave,ale uz jsem videla vice druhu takovych „pratelskych“ gelu,ale mozna taky zkusim,ted se mozna zamerim na ten hlen,.ten odkaz co jsi poslala je paradni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
16.5.10 14:46

Ahoj holky, já měřím už 3.měsíc a jsem z toho taky pořád zmatená…příští týden jdu k doktorovi, tak snad mi k tomu něco řekne :nevim:
Katy, ať ti to rychle uteče v práci.
Dnes je ještě víc hnusně než včera, pořád prší a je celkem zima. Konečně jsem si ale mohla dodělat resty, vyžehlila jsem 3 várky a ještě 1 mě čeká. Tak relaxuji tady s vámi a kávičkou :wink:
Raduš, už se ti vrátila polovička? Chutnala mu večeře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
16.5.10 17:28

jojo,chutnala,dneska jsem pekla nalozene kuratko,tak jsme se olizovali az za usima :lol: ted jsem koukala na klip s patrickem swayze,jestli chces poslu odkaz…uzasna romanticka pisnicka a jeho tanec se zenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
16.5.10 17:35

ja jsem dneska docela na mekko :lol: asi semnou cloumaji hormony :think: http://www.fazole.cz/video/clip.asp?… Ta jeho zena je jak z gumy a mela 20kilo,uzasna :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
16.5.10 18:26

holky tak me uz skoncila rachota a valime jeste se znamima sednout,manza sel na pinec,ja jsem to bohuzel nestihla,takte pujdu jen na zlatavy mok :kytka: tak papapapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
16.5.10 18:39

jeee,pivecko,mnam,dej si i za me,ja mam rada cerne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
16.5.10 18:44

taky mám ráda černé, ale nepohrdnu ani světlým :jazyk: tak si to užij :dance:

mě je taky dneska nějak smutno :-( možná to je i tím počasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
16.5.10 18:57

koukal jsi na ten klip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
16.5.10 19:27

ahoj holky, zdravím po víkendu :mavam: koukám, že jste toho zase až tak moc nenapovídaly, alespoň toho nemám hodně na dočítání:)
to je počasí je pěkně hnusný co,když koukám jak má pořád pršet tak si říkám jestli je vůbec půlka května…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
16.5.10 21:02

ahojy Veru,jsem tu jen ja :-( mela jsem nakonec o vikendu volno a tesila jsem se jak pokecam,ale bylo to tu jen tak po lehku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
16.5.10 21:29

Koukala jsem na ten odkaz. Já jsme tu sice byla, ale nepsala jsem, prootže jsem musela udělat práci do logistiky, a tak jsem se nechtěla rozptylovat :wink: Jinka bych si ráda pokecala :palec:
Zítra zase do práce, ach jo :-?
A co ty Veru, jaký jsi měla víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
16.5.10 21:47

Raduš, zítra taky do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek