Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jojo,souhlas,ja dala cokoladu na nervy!!!!!!!!!je dalsi goooooooool,paraaaaaaada
jsou to paka stejně, v přesilovce 5-3 gola nedaji a v oslabení dají dva..ale hlavně že tam padaj!!
pekny hokej,jsme sikulove…ale ja padam unavou,vstavam ve 4.50hod
takze padim na kute,dobrou noc
já s napětím sleduji, jak u nás dopadne Bečva
máme tu 3.stupeň a voda vysoko ![]()
ahojte holky,zdravim z rachoty
v úřerove se vylívá bečva-mazec večer tady zkusim dat video,vcera to byl mazec,jinak MS mi skoncila tak zacneme snazenicko!! ![]()
ahoj holky, jak jste dopadly včera,nejste vytopený??
hokej byl super!!! ![]()
Kathy držím palce na snaženíčko, Rakousko to jistí:) ![]()
holky dnes pracuju ,moc,moc,moc,.vecer nebo rano pisnu zatim papapapapapa,olomouc je zatim sucha podle predpovedi uz to ma ustupovat,chudaci troubky,hruza zalozila jsem dizkusi povoden přerov a holky tam davaly i fotky tak mrknete poslu odkaz zatim paaaa
jo Verunko rakousko??? doufam ze se bude manza snazit me se uz o sexu i zdááá
![]()
Holky,ja po pracovnim procesu,ale posluchala jsem radio,tak zhruba vim co se s povodnema deje,fakt hrozne…chudaci lidi,snad to vsichni prezijem ve zdravi.....
JInak Katusko,tak se snazilkuj,az pribude dalsi tehulka!!!Potrebuejem nejak povzbudit fajnovyma zpravama!!!!
JInak zdravim vsechny ![]()
holky já si hodně dlouho psala s Nově snažícími se a pak jsme si založily uzavřenou diskusi a šup,začaly skákat // jako na běžícím pásu,tak nevezmeme se příklad?? já vám sem plivu pořád ale asi to nestačí:(
Ahojky Verčo už bysme potřebovaly zase nějakou těhuly. ![]()
Už mám doma injekce čekám na ms a začnu se stimulací a pak bych ty dvě čárky potřebovala. ![]()
jeee Veru,jsi hodna,dekujem!!!!SNad uz ted nejaka klapne.....