Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jůůů nás tu je:)co budete dělat holky? Já se kouknu na Přešlapy, pak možná přečtu kousek věcí na státnice,ale nechce se mi:))
jeeee,ahojky…kdo si tu ted meri pravidelne bt?ja se nekoukam na Tv,poustim si pisnicky,zblajzla jsem pocorn a cekam na mojeho
Voda pomalu ale jistě klesá…máme sice 2.stupeň, ale už jsme tu všichni v klidu, teď se čeká až voda odpadne, aby nám pustili teplo a teplou vodu
ale to je prd oprit Troubkám…takže si nestěžuju!!!
RadanaH píše:
jeeee,ahojky…kdo si tu ted meri pravidelne bt?ja se nekoukam na Tv,poustim si pisnicky,zblajzla jsem pocorn a cekam na mojeho
Já si měřím BT pravidelně už 3.cyklus
v práci jsjme dneska měli hroznou zimu, tak mě začalo bolet v krku, tak se jen děsím toho, že budu mít angínu ![]()
jeee,to me mrzi…bez teple vody a tepla jsem byla par dni pred Vanocema(odesel kotel),takze vim jake to je,clovek to bere automaticky,ale pak kdyz se neco stane,tak si rika jake je uzasne hovet si v teplicku…Drzim pesti BERU
Děkuji. Zítra jdu do práce se šálou a pořádným svetrem…ale jinak říkám, být bez tepla není žádná hrůza, lidé jsou na tom daleko hůř…uvažuji, že jim nějak pomohu.
Nám se zapná pravidelně ve sklepě čerpadlo,taže zatím dobrý ![]()
BT si už raději neměřím,protože bych byla s toho na palici po roce a půl vlastně skoro po dvou letech měření
Já teď čekám na MS a budu znovu skoušet tu stimulku na KET,tak uvidíme ![]()
Beru to snd ne,zkus to něčím zahnat,třeba to bude jen nachlazení!