Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Raduš já měla taky cystu a po těch hormonech co jsem brala mi zmizela.Tak se neboj pokud je vodnatá tak je to v pohodě.Fakt neboj.
No taky jsem byla v šoku.Hned tak na začátku si ho tam nechají šupnout. ![]()
Beru tys mě rozesmála s tím vorvaněm:))
Mokii jj ke Skřivánkovi
holky jak to hrajou,hned gola???
mam to 4×4cm primo na levem vajecniku,sice je dle meho nazoru mala,ale hrozne me boli bricho a je mi soufl,tak jsem z toho smutna…ptala jsem se na ty bazalni teploty,jak mi litaji nahoru-dolu a rikal,ze to neni mozny,ze samo podle toho uvu neprobehla a ze je zrejme chyba v mereni,ze neni mozne,at mi to tak lita…pritom se merim rtutovym,kazde rano v pet,stejna hloubka,tak pochybuji,ze je to tim a nebo ze by byl teplomer blby
tak nevim.....a co ted duphaston?mete zkusenost?
Teploměrem to přeci být nemůže…i když zkus měřit jiným a uvidíš, spíše to naznačuje, že se děje něco ve tvém těle!
Raduš duphaston jsem brala a byl dobrej.Já ho brala protože mám nepravidelnou ms.Ale teď mi v pondělí píchnou agolutin abych to dostala tak nějak v normě.
Já si bazálku nikdy neměřila ani to moje doktorka nikdy nechtěla a ani v car to nechtěly tak s tím vám neporadím. ![]()
Raduš s tou cystou mi to mrzí:(( doufám,že brzo praskne a vstřebá se! hodně se říká,že odejde s ms…jinak s měřením neporadím,ale je to divný,že ti to tak lítá…má se měřit nejdřív asi po 5ti hodinách spánku…to ale vše dodržuješ vid.
prave,ze dodrzuji,spim jak spalek celou noc,takze nedostatkem spanku to nebude,mozna me napada,ze jak mi rosla ta cysticka,ze to mohlo byt tim…Mudr mi vzal odbery na nejake hormony a zitra rekne presne co to je podle vysledku…JInak ten duphaston mi dal,ze pry na sliznici a posileni druhe faze cyklu,jinak ja s menstruaci nemam problem..
tou cystou možná jo,přece jen se v těle něco děje…uvidíš! Holky celý víkend u zas nebudu až v pondělí večer,tak už předem přeju hezký víkend a hlavně hodně snaženíčka, hlavně v Rakousku Katy:)) ![]()