Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahooj ja jsem v praci,vcera to byl mazec,uplne mi bylo lito ze jsem nebyla nekde v hospode,bych se normalne opila,ale byly jsme v rakousku a zapily jsme sobotu a vcera jsme se vratily az na treti tretinu.........ale sla bych fandit znova,jsou to borci!!!
jojo,souhlasim,byla jsem s mojim v hospudce a bylo tam promitaci platno,uzasna atmosfera…moc dobrej hokej…skz praci jsem nemela cas se najist,takze nalacno a dala jsem si 3pivka a byla jsem mrskla ![]()
ahoj holky:) Kathy jsem ráda že sis to užila v Rakousku!! Já včera fandila o život,ani jsem nedýchala chvílema,chudák prcek:))
Mokii já jdu na sceening za týden a budu platit 1400,– ale za to mi to stojí!! Jdu k Polákovi.
holky já budu na netu do soboty, pak se stěhujeme..takže nevím kdy pak, ale zkusím vám dát nějak vědět,zajdu pak někam na net určitě:)
jojo,napis jak budes moct a hlavne odpocivej a nic netahej s fazolkou v brisku,at jde stehovani jak po masle…
stěhujeme se v sobotu, v týdnu pomalu dobalím zbývající věci, už toho moc není,chlapi to pak odtahají:)
no jasne a ty si das nejaky dobry zakusek a treba kaficko bez kofeinu ![]()
Radu moje řeč:) hezky nohy nahoru, budu udílet povely co kam mají dát…budou mít ze mě radost:))
Radu dobrou noc, jdu dospat včerejší ponocování kvuli hokeji ![]()