Snažilky Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7213
24.5.10 21:50

jojo,dobrou Veru,
ja pujdu taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
25.5.10 06:49

Ahoj holky :mavam:

veru, ty už se budeš stěhovat? toto ale rychle uteklo. Tak hlavně nic nezvedat a být v klidu. Jak se vrátíš ze screningu, tak písni, ať víme zase něco pozitivního :wink:
Raduš, jsi dneska v práci nebo odpočíváš před prací?
Katy, jsem ráda, že se ti,líbilo v Rakousku, aspoň sis odpočinula. Třeba se z tama přivezeš nejen krásné zážitky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
25.5.10 09:47

¨beru,mam dva dny volna,urco zaslouzeny,protoze mi ta cysta zrejme praskla v sobotu rano…protoze uz to citim minimalne…nevim zda tomu dopomohl ten stres,litani v praci a nebo duphaston…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
25.5.10 12:13

Ahojky holky koukám,že se vám daří dobře.Zítra jdu na screening,tak jsem docela nervózní,jak to všechno dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
25.5.10 12:21

mokiii,sice budu v praci,ale budu na tebe myslet,v kolik tam jdes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
25.5.10 13:24

na 8:45…díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
25.5.10 13:45

oki,pak pisni,ale prectu si to az vecer jak se vratim z prace,ale verim,ze je to ok,tak mi to pak jen potvrdis :-D Drz se!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
25.5.10 16:22

tady je to dneska mrtve,vzdycky kdyz mam volno a mam vse hotove,ze bych si chtela pokecat,tak je tu liduprazdno a jak jsem v praci,tak pravy opak :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
25.5.10 16:26

Já jsem tady Raduš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
25.5.10 16:47

ahojky,no to je dost,ze aspon nekdo :lol: ta cysta mi zrejme praskla,protoze me to neboli,tak mam docela radost…jen nevim co to zpusobilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
25.5.10 16:54

Já jsem měla ještě nedávno taky cystu a po těch všech hormonech co jsem brala mi taky sama praskla, ale vůbec jsem to nepostřehla jen na ultrazvuku mi to řekla doktorka taky jsem koukala.Tak možná to byla ta vodová tak to je v poho, že ti praskla aspoň o problémek míň. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
25.5.10 17:07

no jo,jsem sama rada,myslim,jestli nemel na to vliv ten duphaston…ale jo,jsem rada,ze uz to neboli…co ty jak se mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
25.5.10 17:15

Mám se fajn myslím že nás obě zítra a pozítří čeká práce co?No ale pak máme volno. :dance: :dance: .Aspoň že se těď udělalo trochu hezky když zase mají příjít bouřky.A co ty jak ty se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
25.5.10 17:24

ale jo,jde to,ja ale musim jeste v sobotu do prace za jednu holku :-x Dobre sem si ted za ty dva dny odpocinula…jak na tebe pusobil ten duphaston?byla jsi precitlivela a nebo nejake takove priznaky?Zvysil mi BT ,tak nevim jestli to mereni ma smysl,ale aspon se mi ty teploty drzi pekne nahoru a nejsou takove propady jak predtim,to litalo nahoru,dolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
25.5.10 17:31

Já ten duphaston brala abych dostala ms protože ji mám nepravidelnou a neměla jsem sním žádnej problém teď jsem sice dostala injekci agolutinu abych to dostala tak nějak v normě.Tak nevím ale nevzpomínám si že bych byla nějak přecitlivělá nebo něco podobnýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí