Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já kromě to ho že se chystám na to ivf tak to zkoušíme i normálně.Já totiž chodím do car na ultrazvuk 13den cyklu ta na 100procent vím jestly tu ovulaci mám nebo ne.
ja tento mesic netusim jestli jsem ovulku mela a nebo ne…pry maji na plodnost vliv i problemy se st.zlazou,s tou se lecim,ted mi upravili davkovani…a holky s nizkou funkci stitnice maji taky bazalni teploty rozlitane,tak mozna to u me nema ani smysl-to mereni a jeste po tom duphastonu pry teplota o neco stoupne,tak to budu uplne z toho jelen
Kamu s tim ivf drzim pesti,me to ceka asi po lete(pokud neotehotnim prirozene),takze se dokazu vcitit
Já se taky léčím se štítnou žlázou,ale žádný léky teďka neberu.Mám chronickej zánět štítné žlázy nebo co.Doktor mi řekl že mi zatím léky žádné dávat nebude a hned jak otěhotním musím na krev a podle toho mi nečo dá nebo ne.
tak to ti verim,st.zlaza je svina,me na ni prisli pred 2roky jen tim,ze jsem byla hrozne unavena,mohla jsem prospat cely den,padaly mi brutalne vlasy,tak mi udelali odbery…nizka funkce a jeji lecba je celozivotni ![]()
Já to mám už od 17.Je to na prd ty různý nemoci.
Holky hokej pořád stejnej sice máme dost šancí,ale ten gol pořád nikde.Teď skončila 2.třetina.
Holky tak nevím když nepíšete jestli už nejste doma a nekoukáte ale pojedou se nájezdy.
joooo jsme dobrýýýýýýýýý:))) holky já zase spala, to je děs, já se tý unavy asi nezbavím:) ještě je asi brzo já vím.
aspon ten hokej byl fajny…holky ja se bojim,to bricho me dost boli a ja mam zitra dvanactku…bych se tam nechtela svalit pred lidma ![]()
Tak pokud ti bude moc špatně nebude lepší když zůstaneš doma.Nemůžes si to nějak domluvit ať si odpočineš a nemáš strach.
Jo to rozhodně udělej.Nic nepokoušej zdraví má člověk jen jedno,ne?
Radu souhalsím, šetři se a mysli na své zdraví!! Nic není důležitější!!!