Snažilky Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7213
19.5.10 20:03

a myslis,ze je spolehlive podle tohu poznat ovulku a jak vse funguje?ja si sice merim prvni mesic,ale lita mi to vselijak a co jsem se divala na nejake vzorove grafy,tak to mam divny…podle ovulacniho testru jsem mela ovulku,ale podle teplot neee,tak nevim cemu verit?ty to mas jak? Jo A BERU,POKUD TE ZACNE SKRABAT V KRKU,TAK MAM DOBROU ZKUSENOST S PREVENTAN QUATTRO,ZKUS MRKNOUT NA NETU…

Příspěvek upraven 19.05.10 v 20:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
19.5.10 20:04

Já sama nevím Beru:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
19.5.10 20:06

holky já si zkoušela hlídat ovuhlen ale vždy jsem ho pozorovala třeba jen krátce jeden den…takže s tím nemámmoc zkušeností,teplotu jsem taky neměřila,tak neporadím:( ale zkute mrknout na jiné diskuze,je tu všude hodně šikovných holek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
19.5.10 20:07

Veru, třeba budu jen nachlazená, ale i tak mě to štve…zasoplená s ucpaným nosem…no hezká vyhlídka :wink: Byla jsi v práci nebo jsi odpočívala doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
19.5.10 20:09

Raduš, já nevím :nevim: ale každopádně ty své výsledky měřní beru ve středu k Dr. tak sjem zvědavá, co z toho pozná…ale podle mě aspoň minimálně jsme zjistila, že nemám ovu :cry: …i když ruku do ohně za to nedám, proto mu to ukážu, ať se na to koukne odborník :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
19.5.10 20:10

Holky, pošlu vám odkaz,tam jsou různé grafy,snad vám to pomže :palec:
 http://www.merenibt.xf.cz/index2.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
19.5.10 20:10

na ten preventan se podívám, děkuji :kytka:

piki: jaký jsi měla jinak den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
19.5.10 20:14

Beru byla jsem v práci, budu chodit do příštího pátku a pak bych šla ráda marodit,na rizikové . stěhujeme se a pochybuju, že mě někde zaměstnají s bříškem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
19.5.10 20:16

ja jdu zase zitra k doktorovi a taky ukazu a domluvime se jak dal…rikal neco i o nasazeni nejakych hormonu,tak uvidim,ale to mereni me ale stejne stresuje,nejradej bych to nechala jen tak,ale zase si to se svym zdrav.stavem nemohu dovolit,tak si vyber :-? kazdy rika,at jsem v klidu a pohode,ale to se lehce povida,ale tezko cini… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
19.5.10 20:16

jo běž na neschopenku, u nás to taky tak kolegyně udělaly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
19.5.10 20:18

Raduš, tak mi zítra pak řekni, jak to dopadlo a co říkal :wink: jinak mě taky strašně stresuje se neměřit, ale mám zkušenost, že tohle stejně by po mě doktor chtěl, tak to mám aspoň za sebou…měřím poslední měsíc a pak asi na to kašlu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
19.5.10 20:19

uziva se jen 2×denne a vycuca,posiluje sliznici a nici bakterie,me aspon pomaha v tech zacatcich,at se to „nerozjede“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
19.5.10 20:21

zítra to zkusím a uvidím.
Jinak mě pomáhá, když už fakt je to špatná orofar a paralenhotdrink :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
19.5.10 20:22

Veru,s neschopenkou taky souhlasim,at jsi doma a v klidu,staci ze mas starosti se stehovanim…

S tim merenim bych taky nejradsi sekla,ale chtel to doktor,tak treba mu to nejak napovi…protoze ja jsem z toho jelen,pisu si do grafu na womenzone.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
19.5.10 20:24

já to píšu taky na womenzone a ještě na fertilityfriends.com :wink: a i tak mě to rozčiluje…
no tak aspoň mám náskok a ve středu ho překvapím, že tohle už mám za sebou, tak snad překročí k dalšímu řešení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí