Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to budeš mít fajn večer
Až ti závidím. Dlouho sjem neslyšela, že by se na mě těšil
Ale nekončí ještě 2,5h
![]()
ahoj holky,dnes jsem konečně zapla internet:) Kathy ahooj,už jsem si říkala,kde jsi! jdu si udělat něco k obědu a těším se na hokej od 4hodin ![]()
Ahoj holky.Zrovna jsem chtěla jít zjistit v kolik hrají a Verča mi usnadnila hledání.Tak hodně fanděte ať to klukům dneska bruslí
![]()
Kamul hra začíná asi až v 16.15 podle mě, vždy mají pár minut na ty zahájené atd:))
ahoj kamu ahojky verco,ne neztratila jsem se jen jsem porad nekde litala
mam se celkem dobre obcas ty moje nalady smutny ale jinak to jde,napiste sem pak jak hokej
,ja totiz makam.Beru,,neves hlavu za chvilku ti to utece,prijd domu oblec si eroticke pradelko a uvidis jak na tebe skoci.ja jsem jedno takove dostala od segry,ale radsi hubnu abych v nem vypadla konecene eroticky
![]()
Ahoj katy.Mě pan docent v nemocnici řekl abych aspoň 3 kila přibrala tak mám opačnej problém jen teda nevím co mám jíst abych co nejrychlej přibrala.No je to děs.A to teda nejsem nějak extra hubená.A o hokeji ti info budu podávat když tak pilně pracuješ. ![]()
Kathy je mi fajn,občas pobolívá břicho jak si dělá fazolka místo,ale jinak dobrý:) V pondělí jdu do Ol.do G centra na utz ve 12.týdnu tak se těším co uvidím (metřík mám podle velikosti plodu dle utz,podle ms jsem ve 12:) )
Ahoj holky já jsem tady…taky bych koukla na hokej ale musim jet nakoupit jsme uplne vymeteni.A verco to jdes ke skrivankovi?A to uz tam budes chodit porad?Chodi k nemu moje kamoska a je s nim spojena ted je ve 13.týdnu myslím.
Holky, já sjem ještě v práci. Piště mi, jak ti naši chlapci hrají
prosím
Beruš neboj katy je taky v práci budu vám podávat žhavé info jak to klukům jde.
![]()
ahojky,holky,tak jsem od doktora doma a je to na hovno,mam cystu na vajecniku a zrovna z toho z ktereho jsem mela ovulovat…vzal mi jeste dalsi krev na upresneni a napsal Duphaston ![]()
No kdybych si oblékla erotické prádlo, tak bych vypadala jako vorvaň před pářením
![]()
Raduško, cystu ti odstraní nebo se rozpustí sama, záleží kde ji máš a jak je velká a pak hned otěhotníš…takhle to přesně měla kamarádka! po odtsranění cysty byla 2.měsíc těhotná a to se snažila 2,5 roku!
Nebuď smutná, já uvidím, co mě čeká ve středu. Doufám, že aspoň doktor pro mě bude mít něco pozitivního, i když o tom silně pochybuji!!! ![]()