Snažilky Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
946
20.5.10 14:35

Tak to budeš mít fajn večer :palec: Až ti závidím. Dlouho sjem neslyšela, že by se na mě těšil :cry: Ale nekončí ještě 2,5h :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
20.5.10 14:49

ahoj holky,dnes jsem konečně zapla internet:) Kathy ahooj,už jsem si říkala,kde jsi! jdu si udělat něco k obědu a těším se na hokej od 4hodin :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
20.5.10 14:52

Ahoj holky.Zrovna jsem chtěla jít zjistit v kolik hrají a Verča mi usnadnila hledání.Tak hodně fanděte ať to klukům dneska bruslí :dance: :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
20.5.10 14:55

Kamul hra začíná asi až v 16.15 podle mě, vždy mají pár minut na ty zahájené atd:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
20.5.10 15:05

ahoj kamu ahojky verco,ne neztratila jsem se jen jsem porad nekde litala :dance: mam se celkem dobre obcas ty moje nalady smutny ale jinak to jde,napiste sem pak jak hokej 8-o :dance: ,ja totiz makam.Beru,,neves hlavu za chvilku ti to utece,prijd domu oblec si eroticke pradelko a uvidis jak na tebe skoci.ja jsem jedno takove dostala od segry,ale radsi hubnu abych v nem vypadla konecene eroticky :dance: :lol: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
20.5.10 15:06

joo a co vy tehulky jak se mate?? a kde je mokii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
20.5.10 15:14

Ahoj katy.Mě pan docent v nemocnici řekl abych aspoň 3 kila přibrala tak mám opačnej problém jen teda nevím co mám jíst abych co nejrychlej přibrala.No je to děs.A to teda nejsem nějak extra hubená.A o hokeji ti info budu podávat když tak pilně pracuješ. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
20.5.10 15:26

Kathy je mi fajn,občas pobolívá břicho jak si dělá fazolka místo,ale jinak dobrý:) V pondělí jdu do Ol.do G centra na utz ve 12.týdnu tak se těším co uvidím (metřík mám podle velikosti plodu dle utz,podle ms jsem ve 12:) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
20.5.10 15:48

Ahoj holky já jsem tady…taky bych koukla na hokej ale musim jet nakoupit jsme uplne vymeteni.A verco to jdes ke skrivankovi?A to uz tam budes chodit porad?Chodi k nemu moje kamoska a je s nim spojena ted je ve 13.týdnu myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
20.5.10 16:07

Holky, já sjem ještě v práci. Piště mi, jak ti naši chlapci hrají :wink: prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
20.5.10 16:10

Beruš neboj katy je taky v práci budu vám podávat žhavé info jak to klukům jde. :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
20.5.10 16:14

ahojky,holky,tak jsem od doktora doma a je to na hovno,mam cystu na vajecniku a zrovna z toho z ktereho jsem mela ovulovat…vzal mi jeste dalsi krev na upresneni a napsal Duphaston :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
20.5.10 16:14

No kdybych si oblékla erotické prádlo, tak bych vypadala jako vorvaň před pářením :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
20.5.10 16:16

Raduško, cystu ti odstraní nebo se rozpustí sama, záleží kde ji máš a jak je velká a pak hned otěhotníš…takhle to přesně měla kamarádka! po odtsranění cysty byla 2.měsíc těhotná a to se snažila 2,5 roku!
Nebuď smutná, já uvidím, co mě čeká ve středu. Doufám, že aspoň doktor pro mě bude mít něco pozitivního, i když o tom silně pochybuji!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
20.5.10 16:17

Asi zkusím toho vorvaně ;) :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie