Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
moji svagrove,ktera je naprosto zdrava to trvalo myslim 5mesicu a ted maji nadhernou dceru a klaplo jim to na dovolene…
Ahojte holky moc se omlouvam ze jsem tady ted moc nebyla ale nejak bylo moc prace…atd,s manzou se snazime dnes jsem mela konecne pozitivni ovulacni test tak uvidime jak to dopadne,ale nevim jsem spise pesimista v tomto smeru myslim ze se nam to povede az za delsi dobu,a co vy jak se mate a co berca jak dopadla…mam dnes nocni takze tady budu!! ![]()
Ahoj holky,
tichá domácnost už není, vyříkali jsme si to a pohoda ![]()
Jinak jsem smutná, unavená ale to se dalo čekat!
Jak se máte?
čau holky, občas sem na vás mrknu, koukám u toho na Přešlapy…Katy nemysli na to, ono se zadaří ani nebudeš vědět jak:)
Beru jde to:) mám ted docela hodně práce - v pátek jsem naposledy tak dodělávám resty a snažím se zaškolit nového člověka, ale nestresuju, ono to všechno nějak dopadne:))
ahoj,Katty,tebe tu nejak poradne nevidavam
jsem rada,ze jste holky v pohode
To máš dobré, že zaučuješ. Je dobře, že už budeš doma
aspoň si odpočineš a zrelaxuješ. Já vím, že v práci budu buď do důchodu nebo než dám výpověď.
ahoj Berunko…jsem na tebe dneska myslela,jas je to s tvojim,tak jsem rada,ze uz je to o.k
No taky to není nic k nadšení…nevím, jestli je to mnou nebo tím doktorem, ale prostě s jeho řešením nejsemj spokojena naopak! a slova typu, že po 10 letech bráná HA je to normální a že mi to může trvat i 2 roky, že mám být klidná! Nevím, co je na tom v klidu…jeho přístup mě děsí a s takovou budu těhotná tak za 3 roky ![]()
Beru to je blbost co říká!! nepřemýšlela jsi o změně lékaře???