Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Veru, já mám taky bříško a vypadám jak ve třetím a těhotná nejsem…tak nevím, jestli by ses měla nějak cítit špatně
Já bych radši to bříško z důvodu očekávání a ne z důvodů že jsem vorvaň
Takže buď v pohodě, my ti to všechny přejem.
Katy, aspoň sis odpočinula
Měla jsi to včera náročné.
Vidíš, mám radost, že se směješ ![]()
důležité je umět se zkritizovat a udělat si ze sebe srandu ![]()
verco jestli je berca vorvan,tak ja jsem prasopes
.tak malo jim a zhubla jsem jen kilo.........radsi to ani nepisu do metriku.berco v praci to bylo celkem v poho ale litala jsem kolem toho pana co se mo zhorsil tak jsem ani ocko nezavrela,tak jsem to musela dospat,kamoska z prace byla v holadsku na dovce a privezla marihuanove lizatka,,,,tak mam dve doma v sobotu to asi s manzou zkusime co to s nama udela
![]()
Kathy zkus je dokud můžeš, pokud se zadařilo tak máš od paření a podobných věcí na dlouho pokoj:))
no to nevim dnes budeme pokracovat ve snazeni tenhle tyden dam manzovi zabrat
az budes v olmiku tak si dame urcite srazik,kdo bude chtet prijit se snazilek tak prijde,bude to super takova seznamovaci párty,netehotny se opijou,a tehotny se na nas budou divat
...........to byla legrace…ale mohlo by to být super ne??
porad me boli na leve strane,vcera jsem mela maximalne silny ovulacni test,dnes uz slabne tk nevim zda jeste trva ovulace ale asi ji ze-,, mela by trvat 48hodin
naprosto souhlasím! budu vám tiše závidět jak si dáváte vínko atd:)) bude to určitě prima!
K ovulce gratuluji ![]()
A ten prasopes
hustý
Vždyť ty jsi hubená jak koza
(s prominutím).
Ty jsi opravdu pečlová sestřička, kdyby takových bylo více!
jsem tlusta jak becka jim sami zdravi veci ja uz nevim co delat
bude leto,a ja porad zhubla jen tak malo…ach jo.....beru a co toho doktora zkusis to??
holky,snazilky,ja taky nejsem nejaka kostra,kus zenske…ma problemova partie je bricho,muj si ze me dela prdel,ze uz tam mam miminko
,ale prd
ten sraz by byl fajn ![]()
Katy,tu ovulku ti zavidim,me zrejme tento mesic vuli te cyste na vajecniku neprobehla,tak uvidime jak priste…
Tyy jo,ja se na chvilku odmlcim a tady se to teda rozkecalo ![]()
holky já zase nabalila nějakou krabici, balím to postupně,ještě jsem chtěla rozebrat skřín ale asi to nedám,musí to chlapi udělat v sobotu…nechci to přehánět:(
Kathy ovulka je super, tak uvidíš ![]()
Raduš, mě to můj říká taky ![]()
Katy, jo zkusím mu zavolat…dnes jsem o tom přemýšlela!
Beru budu ti držet palce at tě vezme!
Holky neuvažovaly jste uzavřít tuto diskusi?? Mohly bysme si pak sem psát otevřeněji, dávat třeba víc fotky atd. Pokud by někdo chtěl, můžeme ho vpustit…