Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky,vitam te…prvni napis neco malicko o sobe,jak dlouho se snazite,jestli jsi primo z Ol apd. ![]()
jasne ze se muzes pridat,tahle dizkuse je otevrena mame jeste jednu ted cerstvou novou uzavrenou a to se musim zeptat holek,...........no a jak dlouho se snazite?? a kolik ti je??..to jsem ale zvedava ze?? me je 31
https://www.emimino.cz/…lky-olomouc/
A katty musi schvalit,ona je moderator diskuze ![]()
Nazdarek holciny, vcera jsem mela sraz se zakladkou tak pisu az ted neco malo o sobe..Letos mi bude 26, bydlim nedaleko Olomouce (Lošov). S pritelem se snazime zatim jen 3 mesice…Porad si rikam, ze bych na to nemela toliko myslet..ale obcas to nejde..kdyz mas kolem sebe neustale mrnousky… ![]()
Ahoj Terulinko já vím že je to těžký na to nemyslet a 3 měsíce není zase tak dlouhá doba teď bude hezky a dovolený tak si s přítelem někam zajedete a ty na to nebudeš myslet a uvidíš že se to povede. ![]()
Asi mas pravdu…ted je to tezky…Ted mam zkouskovy a jak je clovek porad sam doma, tak mu ty myslenky porad litaji…
Ale vsak to urco znas…pak uz snad bude klid a ja budu mit cas neco podnikat… Ted mam asi zase pouze psychicke priznaky..
uz nejakych par dni me boli podbrisek..a kazdej vecer je mi pekne soufl..prsa mam jak balony a bradavky vstavaji na povel
. A co ty??
Třeba to nebude jen psychického rázu ![]()
Ale na smutek a beznaděj je ještě času dost…po 3 měsících se ještě nemusíš strachovat, pokud nemáš ještě jiné problémy.
Studuju na pajdaku Pedagogiku-socialni praci…uz mi z toho jde ale hlava kolem…to studium me posledni dobrou desne unavuje..copak delas ty?? No uvidime..test jsem si jiz delala, ale myslim si ze to bylo jeste brzo..
Holky tak prozatím se loučím mám srázek se setrou tak se mějte a jak dorazím tak sem juknu jestli tu někdo bude. ![]()
Měj se hezky Kami ![]()
Ja už pracuji. Ale klidně bych si to studium s tebou vyměnila. ![]()
Bereniko, ja bych si zase s tebou vymenila tu tvoji praci..to vecny nazeni se u zkousek..a nervy jestli udelas nebo budes muset znovu sprtat to samy…a jit tam znovu ![]()