Snažilky Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
946
29.5.10 15:18

Neboj se, to ti bgrzy skončí. A pak budeš chtít jít zase zpátky do školy. Pracovat můžeš celý život a ž do důchodu, takže si to studium užij! Kdybych věděla, co mě čeká, rozhodně bych šla minimálně na doktorát :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
29.5.10 17:38

No ani nevim…ja uz jsem v praci na pul uvazku byla..a bylo to fajn..vis jak mas svoje finance…a navic jakztakz mas po praci doma volno..takhle prijdes ze skoly a na krku mas zase skolu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
29.5.10 17:46

No já vím. Pokud tě práce bavila, tak to je fajn. Já stejně pořád a ráda vzpomínám na svá studentská léta :wink: a ráda bych se tam vrátila :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
29.5.10 17:46

A kde vubec pracujes??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
29.5.10 18:58

Ahoj holky, dneska uz jsme to nevydrzela..porad je mi vecer zle, jak uz jsem psala…za chvilku ma prijet z fotbalu moje draha polovicka..tak jak se tam ucim :-) a nudim se…jak necekane..tak me porad lakal ten tt v nocnimu stolku…vcera jsem si koupila Mamatest comfort a rikala jsem si ze to musim vydrzet aspon do ct kdy cekam MS..a uz jsem si rikala ze zase nic..tak jsem na chvilku odesla..a pak koukam a doufam ze nemam halusky.. objevil se tam takovy trosku silnejsi duch te druhe carky..tak uvidim..pockam jeste aspon do stredy a pak zkusim znovu…dam vedet jak to dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
29.5.10 19:18

je tak to gratuluju k tehu,na 90%bych tipla ze jsi v tom :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
29.5.10 19:39

Taky gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
29.5.10 22:08

No doufam, ze jen zbytecne neplasim :cry: nechtela bych to zakriknout… ta druha / je tam fakt takovy stredni stin..ale ted uz vim, ze halusky nemam…fakt tam je…i pritel ji tam videl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
31.5.10 13:47

Ahoj holkýýý:-)
Tak už jsem zpátky z dovči,bylo tam fajn a vydržela bych tam i půl roku :lol: Byly jsme na Djerbě.
A co tady nového,nějaká nová těhulka??? :mrgreen:
Já mám jít v pátek na UTZ a uvidíme kdy mi řeknou,že mám přijít na KET,ale předpokládám,že asi v pondělí příští týden :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
31.5.10 14:21

ahoooojjjjjjjjjjj a jak jsi se mela??? urco bajecne ze??? zadna nova tehulka tady neni,aspon ja o tom nevim achhh jo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
31.5.10 14:31

Veru jo jo ještě bych tam raději byla než se zase stresovat v realitě všedních dní. Měli jsme se fakt fajn - úplně jsem na všechno zapoměla i na náš zvěřinec (psa a králíka) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
31.5.10 16:40

Telurinka:ahojky,kdy pujdes k doktorovi a nebo chces se jeste testnout doma?Jinak to by bylo urcite fajn,kdyby to vyslo,to by bylo radosti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
31.5.10 16:42

Piki: vitam te ve studenem,posledni dny destivem CESKU.musi byt neprijemne z teplicka sem,ale aspon sis pekne prohrala kosti a nacerpala silu do dalsiho snad uz konecne uspesneho snazeni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
31.5.10 20:33

Tam muselo být krásně…o jak ti závidím…uvidíš, že z dovolené si přivezeš i nějaký dárečk :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
31.5.10 21:08

jojo,dovoleny jsou v tomto kouzelny :lol: i ma svagrova si dovezla darecek a ted maji krasnou dcerusku(v sobotu mela vitani obcanku :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí