Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja jen brutalne krvacela se srazeninama a nemela jsem to dostatmela jsem bolesti podbrisku a zad…tak proto se ptam,bylo mi tehdy hrozne ![]()
nic moc,jak ctes nahore,ale vzdy muze byt hur…co ty?jak dopadlo testovani?
No vcera jsem si delala novej, jinej test a je tam zase ta hezka druha /…a je cim dal viditelnejsi… ![]()
tak to blahopreji,to je teda jasne…tehule jedna,tak se objednej k doktorovi…jeee ty se mas… ![]()
Ahoj Holky ![]()
Já vždycky napíšu jednu dvě věty a pak zase nestíhám psát,tak se omlouvám,když nereaguji. Nestíhám nějak nic počínaje prací…
Teruli tak to gratuluji ![]()
http://www.celysvet.cz/…e/s11857.gif
ahojky,ja byla taky v praci,bylo toho silene moc,mam hlavu jak balon…ted jsem se az dostala k netu…Huraaaaaaaaaaa doma a odpocivat ![]()
holky ja se nemuzu rpihlasit a ani se dostat k vam do skupiny,jsem nestastna ale je tady uz dizkuse a nejd to vice lidem vam to jde???
Ahoj Niko já chodím taky do fakultky a jsem tam spokojená.Tu inseminaci spíš dělají co kdyby náhodou ses netrefila do plodných dnů dělají to u všech nezabere to moc času a taky to není finančně náročné. ![]()
ahoj holky,tak jsem se dnes vrátila z nemocnice,kde mi udělali laparku a driling vaječníků (mám PCO).takže teď jsem prý připravená na mimi,tak snad to už konečně vyjde.
Kamulo, každý je s fakultkou spokojený jinak,ja byla ze začátku taky spokojená,ale to jsem jela podle jejich plánu,ale teď protože jsem chtěla něco víc, jako víc informací,nabo ať mě pošle na operaci,tak to se jim nelibilo.jsem ráda že mi tady na emiminu holky poradili a já do toho šla, protože dělat IUI bez toho že nevím jestli mám průchodné vejcovody či ne,tak to je blbost.Sice ten výkon stojí pojjišťovnu asi dva ticíce,ale je to zbytečné dokud člověk neví na čem je.každopádně v nemocnici mi řekli že vajíčko přes tu blánu co je na vaječníkách stejně nemohlo projít ani po pregnylu.
niko,drzim pesti…ja uz taky doufam,ze uz to klapne i u me…to cekani je nekonecne
Ahoj holky vidím,že jsem tady asi sama. Dostala jsem neschopenku,takže za 14 dní uvidím,jak KET dopadl. ![]()
ahoj piki ja uz mam // ale na kontrolu jdu v patek a doufam ze uz bobisek pujde videt ![]()