Snažilky Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
571
29.6.10 21:18

Piki tak to ne moc mrzi…ale budu na tebe myslet a urco to brzo vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
1.7.10 12:46

Ahoj holky, tak u nas se asi mimi taky konat nebude…dneska jsem byla u doktora a ten mi rekl, ze tam neni nic videt..ze se mi nejspis vyviji jen ten vacek, ale embryo ne :cry: poslal me na krev, pristi stredu jdu zase a pak se uvidi jak se zmeni hodnota hCG..pokud bude nizsi je to jasny..budu muset na revizi :cry: Je mi priserne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
1.7.10 13:28

Terulinko tak to mě mrzí ale zatím ještě není nic ztraceno uvidíš až co krev a kontrola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
1.7.10 13:49

terulinko,jsem taky ve stresu,mam // ale jelikoz jsem mela minuly mesic cystu,tak se bojim,jestli ta nedela falesny test…takze prvni nadseni a ted obrovsky strach,dokazu se do tebe vcitit a mrzi me to…hlavne to cekani je ubijejici…ja jdu na kontrolu ve stredu,ale jeden den de pro me tahne dvojnasob :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
1.7.10 15:22

Katty,Niko a Teruli díky za podporu. Já si myslím,že se to mému tělíčku zalíbilo a teď to půjde i normálně :palec: Doufám,akorát,že budu mít nomálně ovu,protože to mám po IVF rozhozené :think:

Truli vyřvi se z toho,mě to aspoň pomohlo :hug: Věř tomu,že to bylo na nečisto a pak to bude načisto :-D A půjdem do toho společně, ju? :hug:
Akorát doufám,že na tu revizi nebudeš muset,držím ti palečky :palec:

Radu držím ti pěsti ať to není cysta :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
1.7.10 16:37

Dik holky za podporu…Piki: na revizi asi budu muset…pac se mi tam vyviji ten vacek, ale mimco tam nikde neni videt…ja jsem rikala, ze ono tam ale urco nekde je, jen se nam nechce ukazat :-) No uvidime pristi tyden jak to dopadne…nevite nektera jak to chodi pri te revizi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
1.7.10 20:45

teri ja jsem byla na revizi,tak ti to klidne popisu ale jsem ted v kavarne a budu mset za chvilku odejit ak zitra uz nam asi bude fungovat net,ale nemysli hned na nejhorsi treba mas mladsi tehotenstvi,uvidis podle hcg,kdy ho budes vedet,napis mi pak sem reknu zda to tak bylo u me ci ne ale neves hlavu treba se puleck jeste vyloupne :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
2.7.10 13:03

haloooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
2.7.10 14:45

Ahoj Kattty :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
2.7.10 15:22

ahoooj tak uz mame srdicko a 11mm :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
2.7.10 17:12

Kattty tak to gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
4.7.10 09:51

ahojte holky, jsem tady za RadankuH… je v nemocnici, začala špinit a tak pro jistotu jela, tak si ji tam nechali… Zatím se ale bohužel nic víc neví a chudinka je z toho pěkně v nervíkách… hcg dva dny zpět měla 190 a dnes měla mít dvojnásobek… dnes ji ale naměřili 300, stoupá to pomalinku takže nemůžou udělat zatím závěr, další odběry za dva dny… SNAD SE JÍ TO UŽ POVEDE!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
4.7.10 10:06

Radušce, držím moc pěsti a děkujeme za zprávu. Moc je ode mě podzravuj a že na ni myslím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
4.7.10 10:41

vyřídím… budu vás informovat co a jak…

Holky a náhadou nevíte co to znamená když to tak pomalu stoupá? :roll: chudinka je jak na trní a bojí se že je něco v nepořádku…
založila jsem i o tom diskuzi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
4.7.10 11:14

to bude fajn.

já vůbec nevím, ale snad pomůžou ostatní z emimina, když budou něco vědět. A doktoři nic neví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí