Snažilky Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1623
25.7.10 17:50

Ahoj holky :mavam:
Tady je nějak dlouho mrtvo? Co se děje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
27.7.10 10:52

ahoj Piki,to bude tím,že všechny chodíme do uzavřené diskuse…pustit tě tam může ale jen Kathy,která je ted na dovolený:((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
2.8.10 13:43

Tak jsem dneska po kontrolnim vysetreni po revizi…a doktor rikal ze to vypada dobre…ze se to pekne spravuje…takze za max 3 mesice huraaaa znovu snazenicko… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
3.8.10 17:35

ahoj Teri,
to je paráda!! mooc gratuluju!! Jak bylo na dovolené???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
3.8.10 20:37

No uz aby to bylo…ty dny utikaji nejak pomalu…jo dovca byla super..jen ta moc rychle utekla..ale pekne jsem si odpocinula…a co ty jak je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
3.8.10 21:01

akorát počasí vám asi moc nevyšlo vid:(( jo je mi fajn, my se chystáme na pár dní taky někam,ale asi až tak za 2 týdny, zřejmě jižní Morava..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
3.8.10 21:09

Ale jo pocasi nebylo spatny..prselo akorat v sobotu kdyz jsem tam jeli..tak to bylo prijemny na cestu a pak jeden den odpoledne..ale jinak to uslo..nebylo horko, tak to pro to nase vyletovani stacilo..jako predstava,ze bych v tech 35 stupnovych vedrech lezla nekde po Prachovskych skalach, no fuj…taky bych jeste nekam jela..ale uz to asi nevyjde..Pritelovi uz zacnou o vikendech zapasy tak z toho cestovani uz nic nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
3.8.10 21:16

Prachovský skály jsou krásný!! No to máš pravdu, zase na tohle vám počasí vyšlo ideálně!! My chceme chodit na výlety,hrady zámky atd:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
3.8.10 21:22

Jo bylo tam moc nadherne…byla jsem plna energie..mozna vic nez pritel..a hrady a zamky..taky jsem par zvladli..ale porad toho stejne bylo malo…uz se tesim za rok..ze bysme tam jeli znovu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
3.8.10 21:41

Nebyli jste v Dětenicích?? Jestli ne můžu jen doporučit…středověká krčma, jíš rukama,sláma na zemi, obsluha v kostýmech, hlášky typu tak sedláku,co budeš chlastat, žrát, skvělá at…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
3.8.10 21:50

Jo byli jsme tam..ale jen v zamku…pak nam prselo…takze priste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
3.8.10 22:00

určitě jděte.....))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
3.8.10 22:03

Jsem si rikala, ze bysme tam zase na to stejny misto pristi rok jeli..bylo to trosku od civilizace…ale bylo to fajn..zadnej hluk…priroda..proste super..navic jsme tam toho jeste tolik nenavstivili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
9.8.10 16:30

ahoj Teri,jak se vede?? Copa děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
9.8.10 19:57

Ahoj Veru, stoji to za prd…muj sel opet do prace a ja se nejak ted nemuzu zabavit…ale tak zase nastesti mamka ma dovcu, tak konecne poradne uklizime…ale jinak to stoji za houby…ted navic ocekavam MS…tak jsem zvedava za jak dlouho prijdou. A co ty jak je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí