Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj Piki,to bude tím,že všechny chodíme do uzavřené diskuse…pustit tě tam může ale jen Kathy,která je ted na dovolený:((
Tak jsem dneska po kontrolnim vysetreni po revizi…a doktor rikal ze to vypada dobre…ze se to pekne spravuje…takze za max 3 mesice huraaaa znovu snazenicko… ![]()
ahoj Teri,
to je paráda!! mooc gratuluju!! Jak bylo na dovolené???
No uz aby to bylo…ty dny utikaji nejak pomalu…jo dovca byla super..jen ta moc rychle utekla..ale pekne jsem si odpocinula…a co ty jak je??
akorát počasí vám asi moc nevyšlo vid:(( jo je mi fajn, my se chystáme na pár dní taky někam,ale asi až tak za 2 týdny, zřejmě jižní Morava..
Ale jo pocasi nebylo spatny..prselo akorat v sobotu kdyz jsem tam jeli..tak to bylo prijemny na cestu a pak jeden den odpoledne..ale jinak to uslo..nebylo horko, tak to pro to nase vyletovani stacilo..jako predstava,ze bych v tech 35 stupnovych vedrech lezla nekde po Prachovskych skalach, no fuj…taky bych jeste nekam jela..ale uz to asi nevyjde..Pritelovi uz zacnou o vikendech zapasy tak z toho cestovani uz nic nebude
Prachovský skály jsou krásný!! No to máš pravdu, zase na tohle vám počasí vyšlo ideálně!! My chceme chodit na výlety,hrady zámky atd:))
Jo bylo tam moc nadherne…byla jsem plna energie..mozna vic nez pritel..a hrady a zamky..taky jsem par zvladli..ale porad toho stejne bylo malo…uz se tesim za rok..ze bysme tam jeli znovu ![]()
Nebyli jste v Dětenicích?? Jestli ne můžu jen doporučit…středověká krčma, jíš rukama,sláma na zemi, obsluha v kostýmech, hlášky typu tak sedláku,co budeš chlastat, žrát, skvělá at…
Jo byli jsme tam..ale jen v zamku…pak nam prselo…takze priste
Jsem si rikala, ze bysme tam zase na to stejny misto pristi rok jeli..bylo to trosku od civilizace…ale bylo to fajn..zadnej hluk…priroda..proste super..navic jsme tam toho jeste tolik nenavstivili..
Ahoj Veru, stoji to za prd…muj sel opet do prace a ja se nejak ted nemuzu zabavit…ale tak zase nastesti mamka ma dovcu, tak konecne poradne uklizime…ale jinak to stoji za houby…ted navic ocekavam MS…tak jsem zvedava za jak dlouho prijdou. A co ty jak je???