Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky, nechcete pak přijít uklidit k nám?? Hodila by se mi jedna stálá pomocná síla ![]()
Držím palečky at ms přijde brzy, at se vše zase srovná a můžete začít znovu zkoušet:)
No klidne bych prisla pomoct s uklidem
potrebuju nejakou praci, aby mi vse rychle utikalo…jo tesim se az MS prijde…jen doufam, ze to bude aspon trosku v klidu…se snazenim mame v planu zacit tak v prosinci…pac svagrova se rozhodla, ze do toho taky prasti a tak budem „zavodit“ kdo driv ![]()
Terri tak se můžeme někdy sejít v Ol.na kafčo ![]()
jo tak závody jo:))) tak to je dobrý ![]()
No to bysme mohli…tak kdyztak nahod termin a ja se prizpusobim ![]()
ahoj Teri, dnes jsem zalezlá doma a jsem ráda,že nikam nemusím…blbý je,že má zase pršet, chtěli jsme o víkend jet na výlety a bude z toho asi prd…
Aha no to verim..taky se mi ven moc nechce..ale doma se docela nudim…a kam jste chteli na vylet??
někam do okolí, Bouzov..minule jsme nejeli když pršelo takže ted asi zase nepojedeme:( co plánujete vy?
Aha no tam by byle hezky Bouzov a okoli..a tak treba nebude zase takovy teplo a nebude treba prset a pojedete a poradne si to uzijete..No ja panuju byt v sobotu asi doma…pac muj ma zase fotbal…ale taky mozna kdyz me jeste neprepadne MS tak pojedu s nim..a jinak nevim…musime jeste neco naplanovat na nedeli
Teri a ty už čekáš ms ted?? to už je to tak dlouho,páni to to letí!!! Hezký den ti přeji:)
No tak mela by tak nejak prijit…ale zatim nic…jj ten cas leti jako blazen..a copak ty delas pri dnesku??
zajela jsem si do centra něco koupit, pak samozřejmě doma uvařit,uklidit..klasika:)) tak at přijde co nejdříve,at už se ti srovná cyklus..
Aha a co jsi mi koupila??
my jsem zase s mamou uklizeli..uz je doufam konec…mam toho plny zuby…vsude plno prachu a bordela…dneska jsem si vsimla, ze uz trosku spinim, tak by to melo kazdym dnem prijit..
ale stejne…ted jsem se bavili s mym drahym a tak nejak jsme probirali svatbu…a premyslime jak to udelat…asi mozna nejdriv svatba na jare a pak az mimco..takze az tak na konci dubna…uvidime…porad premyslim jak to udelat…