Snažilky Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3138
4.7.10 16:49

ahoj miselko vyrid radunce ze ji moooc pozdravuji a urcite i vvsichni ze snazilek,at se neboji a veri ze to bude dobre..........me taky pomalu stoupalo hcg,ale ted od tech 300 uz by to melo letet,ale moji kamosce taky stoupalo pomalu hcg a vsichni vcetne doktora ji rikaly ze at s tim tehu nepocita a dnesma doma 4letou slecnu,jsem rada ze radanka nakonec sla ja jsem ji tot totiz rikala hned,jsem zdravotni sestra a jsem tak trochu postizena z prace a kontroluju se mozna taky az moc,jednou mi vadi ze jemi blbe moc podruhe ze je mi zase blbe malo ze mimi neni v pohode.........ale po prvnim tehu kdy jsem mela zamlkle jsem se naucila verit,nic sama neovlivnim ani radunka,jen leky a vira ze to bude dobre drzim pesticky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
4.7.10 17:08

Ahoj Katy, mohla bys mi tedy neco prozradit o te revizi?? A jak se jinak mas??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
4.7.10 18:37

a uz je to jisty!!!!kolik jsi mela hcg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
5.7.10 08:25

Mišelko nějaké zprávy o Radušce???? Moc jí pozdravuju a držím palečky!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
6.7.10 16:11

Dneska jsme za ní byli… dnes zatím jen výsledky z krve, Hcg 600 a dnes nebo zítra ještě udělají utz aby vyloučili mimoděložní a vyšetřili jestli bije srdíčko atd…
takže dám vědět jak to probíhá… ale držíme ji pěstičky, taky máme malé miminko a chceme pro malou bratrance nebo sestřenici :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
6.7.10 18:04

Děkuji za zprávičku. Ať se jí dobře daří a moc ji pozdravuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
6.7.10 22:26

Moc moc pozdravuju a děkuju za skvělé zprávy:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kkattty neprihlasena
7.7.10 19:13

holky tak mi nejde se sem prihlasit, tak za hodku pujdu za radkou tak vam pak pisnu!!!

• Citovat
  • Upravit
kkattty neprihlasena
7.7.10 19:13

veru prosim te muze byt v 8tt pichani v podbrisku??

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená Vercaa
7.7.10 19:29

holky já se taky nemůžu přihlásit :pocitac: :pocitac: Katty v bříšku máš ted strašný mumraj…natahují se ti vazy, které drží dělohu, ta se zvětšuje s drobečkem…takže to je určitě v pohodě. Pokud nemáš velké silné bolesti a nekrvácíš tak je vše v pohodě…mě i teď ještě občas bolí podbřišek, jak se natahuje…nebo píchne!!

• Citovat
  • Upravit
kkattty neprihlasena
7.7.10 19:40

no dnes jsem mela dostat i mesicky,ale nekrvacim nic jen me tam dnes zacalo popichavat........takze myslis ze je to v poradku!!!

• Citovat
  • Upravit
Berenika221nepřihláš
7.7.10 19:42

holky, mě taky nejde se přihlásit. Něco s tím zrobili, tak si dnes nepokecáme :pocitac:

Radušku moc pozdravuj! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená Vercaa
7.7.10 19:42

jak měsíčku blázne když jsi těhotná:))) na měsíčky zapomen!! je to určitě v pořádku…vem si co se ti tam děje, roste ti tam vetřelec maličky:))))

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená Vercaa
7.7.10 19:43

aspon že se sejdeme tady:))

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená Vercaa
7.7.10 19:43

ne měsíčku ale měsíčky samozřejmě..... :palec:

• Citovat
  • Upravit