Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj miselko vyrid radunce ze ji moooc pozdravuji a urcite i vvsichni ze snazilek,at se neboji a veri ze to bude dobre..........me taky pomalu stoupalo hcg,ale ted od tech 300 uz by to melo letet,ale moji kamosce taky stoupalo pomalu hcg a vsichni vcetne doktora ji rikaly ze at s tim tehu nepocita a dnesma doma 4letou slecnu,jsem rada ze radanka nakonec sla ja jsem ji tot totiz rikala hned,jsem zdravotni sestra a jsem tak trochu postizena z prace a kontroluju se mozna taky az moc,jednou mi vadi ze jemi blbe moc podruhe ze je mi zase blbe malo ze mimi neni v pohode.........ale po prvnim tehu kdy jsem mela zamlkle jsem se naucila verit,nic sama neovlivnim ani radunka,jen leky a vira ze to bude dobre drzim pesticky!!!!
Ahoj Katy, mohla bys mi tedy neco prozradit o te revizi?? A jak se jinak mas??
Mišelko nějaké zprávy o Radušce???? Moc jí pozdravuju a držím palečky!!!! ![]()
Dneska jsme za ní byli… dnes zatím jen výsledky z krve, Hcg 600 a dnes nebo zítra ještě udělají utz aby vyloučili mimoděložní a vyšetřili jestli bije srdíčko atd…
takže dám vědět jak to probíhá… ale držíme ji pěstičky, taky máme malé miminko a chceme pro malou bratrance nebo sestřenici ![]()
holky tak mi nejde se sem prihlasit, tak za hodku pujdu za radkou tak vam pak pisnu!!!
holky já se taky nemůžu přihlásit
Katty v bříšku máš ted strašný mumraj…natahují se ti vazy, které drží dělohu, ta se zvětšuje s drobečkem…takže to je určitě v pohodě. Pokud nemáš velké silné bolesti a nekrvácíš tak je vše v pohodě…mě i teď ještě občas bolí podbřišek, jak se natahuje…nebo píchne!!
no dnes jsem mela dostat i mesicky,ale nekrvacim nic jen me tam dnes zacalo popichavat........takze myslis ze je to v poradku!!!
holky, mě taky nejde se přihlásit. Něco s tím zrobili, tak si dnes nepokecáme ![]()
Radušku moc pozdravuj! ![]()
jak měsíčku blázne když jsi těhotná:))) na měsíčky zapomen!! je to určitě v pořádku…vem si co se ti tam děje, roste ti tam vetřelec maličky:))))