Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Katy, jen se zeptam myslis, ze muzu v pohode pristi sobotu odjet na dovcu?? Jedem jen do Ceskyho raje…A kdy jsi sla po te revizi domu??
A kde jsi byla?? A sla jsi hned rano nebo te vzali az odpoledne??
Holky tak uz jsem po..dneska me rano pustili…vubec se necitim dobre…nejak me prepadla spatna a smutna nalada..
Asi si pujdu jeste zdrimnout..v nemocnici jsem se vubec nevyspala ..
Teru držím palce at jsi brz ok a vše v pořádku!!!! Odpočívej ted hodně!
Dekuju holky za podporu…jak jsem prijela tak jsem sla hned do hajan..spala jsem asi dve hodky..
Ted jsem se poradne nadlabla domaciho jidla a pujdu si zase lehnout…Pristi tyden mame jet s pritelem na dovcu do Ceskyho raje…tak doufam, ze mi bude trosku lip
urcite bude…hlavne porad neco delej a nebo spi,at na to nemyslis… ![]()
No asi zacnu psat do skoly bakalarku..ted na vikend jedu k rodicum meho draheho…tak si me tak zase budou hyckat…Pritel mi slibil, ze prej koupime novou postel a ze jak pro me zitra prijede, tak mi neco doveze…tak doufam, ze to bude neco dobryho…
Jo jsem rada, ze ho mam…Je to moje zlaticko…Jo bakalarku bych mela odevzdat do ledna..ale vubec se mi do toho nechce
mě se taky nechtělo (obhajovala jsem v červnu), ale pak když jsem začala tak už to šlo…aspon přijdeš na jiné myšlenky a budeš jí mít brzy z krku, počkej jak si pak oddychneš:)
Jo to verim..uz aby to bylo..a ty jsi studovala co??? Jestli se muzu zeptat ![]()
Fakt jo…byla jsi na pajdaku?? Ja delam socialni praci..ale bakalarku pisu na tema moznosti vyuziti poetoterapie u mentalne postizenych deti
Uz aby bylo hodne dlouho po tom vsem…potrebuju zacit cvicit..neco se sebou delat…boli me zada a pripadam si jako valecek.. A ty jsi odkud??