Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
to je pekna blbst!! kde jsi byla,mela jsi si to vydupat ze to chces na statim,me taky ve spitale rekla jedna sestra na ambulanci ze to tam bude zitra ze to nemuze vzit na statim(mela jsem to jen na domluvu pracuji v nemocnici taky jak sestra ale na moje oddeleni si to vzit nemuzeme nemame ambulanci)a bylo to tam za 2 hodiny,
Byla jsem na Jánského a oni to někam vozí,takže smůla. Kdybych to věděla tak jdu do fakultky.
Dělala jsem si test,ale ne z raní moči a nic moc,skoro to nejde vidět,tak nevím ![]()
a v kolik mas zitra volat...........ve fn nevim zda to jde jako samoplatce ale na poliklinice urcite a tam mi sestra rikala ze jsou tam od 7 do 12 a odpoledne je vysledek ,no vsak uvidis zitra tak urcopisni,ja jsem si to brala ve fn,protoze tam pracuju.
Zítra si musím dojít osobně pro výsledek kolem desáté,tak pak dám vědět ![]()
Ahoj Katy tak jsem si dělala teď test a ta čárka je silnější jak předevčírem
Chtěla jsem to tam vložit,ale nějak to nejde ![]()
ach jo zkus to jeste
ja za chvilku jedu na chatu a budu tam bez netu ale napis podivam se pres mobil!!!
Tak nevím,jestli se to zobrazí. Už jsem psala na Admin ať mi to zpraví.
ahoj piki dlouho jsem tady nebyla tedjme se vratily z chaty k hcg gratuluju tehulko ![]()
Katty tak těhu se nekoná,bylo to biochemické
Dneska jsem měla hodnotu už jen 8,7
Tak jsem se těšila,že to konečně po 4 letech vyšlo a nic.
piki to mě mrzí,že to tak dopadlo,
ale snad to vyjde příště, co nám zbývá než doufat a věřit ![]()
piki taky me to mrzi ale priste to uz musi vyjit
… ja taky nervuju 2 mam kontrolu a tak doufam ze mimi roste dobre a ze bude
hcg mi sice stouplo ale utz je dulezitejsí.
Ahojky,jsem nově zaregistrovaná na těchto stránkách,bydlím kousek od Olomouce a chtěla bych poznat nějaký nový lidičky…Mám dcerku,které bude v srpnu devět let a chtěla bych miminko
…jenže mám nějaký zdravotní problémy,tak se zatím nedaří…můžeme občas popovídat?