Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Raduš to si piš že se to povede všem. ![]()
A to počasí je fakt úlet zatím ještě nebylo žádný jaro.
už musím jít…mějte se hezky a pěkný večer. My jsme se teď pohádali s přítelem, tak je mi smutno
a zároveň jsem naštvaná, jakej je to suverén, pán tvorstva! No nic…půjdu si jen tak zapnout tv, abych se otupila a hleděla aspoň na chvíli na něco mimo realitu.
Ahoj holky,tak koukám,že jste všechny asi v práci.Já se vrátila ze screeningu,výsledky budou odpoledne ,když bude vše ok tak je pošlou dr.,ale pokud ne budou mi odpoledne volat ,jsem hrozně nervózní jak to to dopadne.Jinak už mám první fotečku,ale protože nemám doma scaner tak vám ji sem nem
ůžu vložit.
ahojky,dostala jsem se k Pc,tak jak si dopadla?ymslela jsem na tebe
Ahoj holky, chodím jinam do diskuze, ale chtěla bych se zeptat těhulek za jak dlouho po vysazení otěhotněli?Já HA neberu 3 měsíce a furt nic ![]()
ahoj holky, verunielko já vysadila na konci října a v dubnu byly //. 3 měsíce je strašně krátká doba, bud naprosto v klidu!!!
Veru, já vím, že mám být v klidu.Občas čtu články holek které otěhotněli hned a pak tu jsou články holek které otěhotněli až za pomoci doktorů za dva roky ![]()
Blahopřeji, že ti to tak krásně vyšlo.Mě dr.když jsem vysazovala říkal, že do těch tří měsíců od vysazení je nejrychlejší otěhotnění, prej kvůli těm hormonům, ale u mě to už neplatí, teď jsou hormony fuč a musím se spolehnout na své vlastní tělo ![]()
ono je to Veru u každého fakt jinak, někdo oěhotní okamžitě, někdo si musí počkat až se tělo z hormonů vzpamatuje a nastartuje ovulaci…každé tělo je jiné, přesně jak říkáš. Chce to být v pohodě, nemyslet n ato, já otěhotněl ave hcvíli, kdy jsem vše hodila za hlavu a nemyslela na to a ono to vyšlo..
Beru už jste si to s manželem vyříkali nebo máte ještě tichou domácnost???
verunielko,ja neberu taky 3mesice
a nic…ted se mi z toho udelala cysta na vajecniku,kdyz jsem mela antiko,tak nic takoveho a ted…to teda potesi,ale bud v klidu…
Veru, jj, moc dobře to vím, ale… ![]()
My teď plánujem svatbu, takže myšlenky jsou jinde, ale občas mě to chytne a to zrovna teď bo jsem na neschopence a mám spoustu času „myslet“ ![]()