Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo jo dělám v obuvi ale už jen do července řekla jsem že jdu na IVF a už mi neprodlouží smlouvu to se dalo čekat ale to teď neřeším.
Jinak teď čekám na MS a zatím nemám žádné hormony.1 den cyklu půjdu na ultrazvuk a pokud bude vš ok tak mi píchnou injekci a po 14dnech začnu se stimulkou to si budu píchat hormony a chodit na kontrolní ultrazvuky jak rostou folíky a podle toho se naplánuje odběr a asi za 3dny transfér embryjek.
Kami, a hledáš si něco jiného? Vím, že všude to chodí stejně. ![]()
jeeeeeuis,to je stres…me to mozna ceka taky,doktor rikal,ze jestli neotehotnim do konce leta,tak by mi to vrele doporucil,at se netrapim kdyz mam jen jeden vejcovod a urcite zdravotni komplikace…no budem to tu s tebou prozivat,at je vajicek a dobrych co nejvice!!!!!! a konecne to uz klapne ![]()
Beruš zatím tu práci neřeším.
.Dej vědět co u doktora.
Raduš díky.Veřím že teď už to vše dobre dopadne.Však uvidíš třeba budeš překvapená a podaří se to normálně.
Kami, neboj, napíši ![]()
ty už toho máš tolik za sebou, to je obdivuhodné.
Díky beruš doufám že vás ale tady tím moc nestresuju to bych nerada.
No to určitě nečeká ty budeš v poho a ono se to povede normálně. ![]()
proč myslíš?
A teď už z jiného soudku…dneska se konečně udělalo po dlouhé době hezky. Včera to ale byl slejvák.
No to máš pravdu byla jsem ráda že jsem nebyla v práci protože by mi to vyšlo ten největší slejvák kdybych zrovna jela domů to bylo ale štěstí.No má se ještě něco přihnat hlásily to je teda nemilé.
holky,musi to klapnout i zbytku,at se muzem prejmenovat ze Snazilek na Tehulinky Olomouc…
pocasi je fajn,ze se umoudruje,bylo taky na case a hlavne at vydrzi!!!!Treba se s tim pocasim vyjasni i nase nalady
![]()
jj říkali, že vydávají varování na bouřku…snad už to nebude tak hrozný!