Snažilky Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7213
14.5.10 18:56

ahojky Kamul,ja jsem totalni poleta :lol: jak se mas?ja v pohode,stve me to pocasi,muj je do sobotni noci pryc a tak sem doma a nudim se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
14.5.10 18:58

A na jaké závody jel? S těma dobrotama o znám :wink:
Promiň, že Raduš, že jsem tak rychle zmizela, ale musela jsem končit. Byla jsem v práci a musela jsem končit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
14.5.10 19:03

Katynko jsi moc hodná :kytka: Ale myslím, že by přímluva asi v mém případě nepomohla :wink:

Nějak jsme se tu míjeli. Za chvíli jdeš do kina, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
14.5.10 19:03

Ahoj holky, tak mám za sebou transfer… :lol: Nakonec se podařilo oplodnit jen to jediný zralý vajíčko,ale drží se, dr. říkala,že dobře roste, tak mi ho tam včera šupli… :lol: nakonec jsem tam spala do rána a teď musím 5 dní jen ležet. Tak se celej den válím u TV a cpu se a přemlouvám ho, aby se uhnízdilo… :lol: tak a teď čekat do 28.května na kontrolu, ale když to nevydržíme, tak 12-13den můžem udělat test, tak já to asi nevydržím… :lol: jinak přeji všem krásný večer a hodně trpělivosti a psychické síly, a hlavní je věřit v zázraky… :lol: To se mi to teď kecá,že..? když ještě nic nevim, ale věřím tomu, to je důležitý… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
14.5.10 19:04

Ahoj Kamul :mavam:

do poradny? co se tam dělá? Promiň mi blbej dotaz, ale neznám to :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
14.5.10 19:05

Určitě se ti tutu zadaří :wink: hlavně se opatruj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
14.5.10 19:12

Berco do kina valime zacina to 20:15.tutu moc drzim palecky,holky moje tak ja jdu pak pisnu zatim paaaaaaaaaaaaaaaaaa :hug: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
14.5.10 19:20

:pankac: užij si to
a příjemnou zábavu, připrav si bránice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
14.5.10 19:23

Tutu 1,drzim pesticky a moc ti preji,at to klapne,drz se :kytka:

Příspěvek upraven 14.05.10 v 19:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
14.5.10 19:25

ja si rikala BERU kde jsi…jel do Odolene Vody,jake mas povolani?mozna to tu zaznelo,ale ja o tom nevim…Jinak jaky plan mas na dnesek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
14.5.10 19:32

Plán nemám žádný. Dneska si odpočinu a zítra budu uklízet, prát a žehlit :-? Můj jde do školy.
A co budeš dělat ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
14.5.10 19:32

Berčo do poradny jsi jdu domluvit to druhé ivf.Nafasovat injekce a různý papíry pro pojišťovnu a k praktické na předoperační vyšetření takovej koloběh.No a budu čekat na 1 den cyklu.Mám to nepravidený tak že přesně nevím kdy to bude,ale počítám tak začátek června.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
14.5.10 19:44

Děkuji :wink:
Teda koukám, že ty toho máš taky hodně za sebou. Jak dlouho se snažíte? Asi jsi mi to říkala, ale nějak si to vůbec u tebe nevybavuji :nevim: Promiň, už je těch informací o vás všech moc 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
14.5.10 19:45

Beru,ja do prace o vikendu nejdu,tak mam volno,dnesek valim sunky,akorat peru 3pracku a zitra chci taky gruntovat,upect certvy chlebik a neco dobreho uvarit,jak se muj vrati,tak at ma nejakou mnamku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
14.5.10 19:47

Teda ty jsi šikulka :wink: já budu asi zítra dělat kuře…uvidím, co bude ten můj mlsoun chtít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí