Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky Kamul,ja jsem totalni poleta
jak se mas?ja v pohode,stve me to pocasi,muj je do sobotni noci pryc a tak sem doma a nudim se
A na jaké závody jel? S těma dobrotama o znám ![]()
Promiň, že Raduš, že jsem tak rychle zmizela, ale musela jsem končit. Byla jsem v práci a musela jsem končit!
Katynko jsi moc hodná
Ale myslím, že by přímluva asi v mém případě nepomohla ![]()
Nějak jsme se tu míjeli. Za chvíli jdeš do kina, že?
Ahoj holky, tak mám za sebou transfer…
Nakonec se podařilo oplodnit jen to jediný zralý vajíčko,ale drží se, dr. říkala,že dobře roste, tak mi ho tam včera šupli…
nakonec jsem tam spala do rána a teď musím 5 dní jen ležet. Tak se celej den válím u TV a cpu se a přemlouvám ho, aby se uhnízdilo…
tak a teď čekat do 28.května na kontrolu, ale když to nevydržíme, tak 12-13den můžem udělat test, tak já to asi nevydržím…
jinak přeji všem krásný večer a hodně trpělivosti a psychické síly, a hlavní je věřit v zázraky…
To se mi to teď kecá,že..? když ještě nic nevim, ale věřím tomu, to je důležitý… ![]()
Ahoj Kamul ![]()
do poradny? co se tam dělá? Promiň mi blbej dotaz, ale neznám to ![]()
Berco do kina valime zacina to 20:15.tutu moc drzim palecky,holky moje tak ja jdu pak pisnu zatim paaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
Tutu 1,drzim pesticky a moc ti preji,at to klapne,drz se ![]()
Příspěvek upraven 14.05.10 v 19:27
ja si rikala BERU kde jsi…jel do Odolene Vody,jake mas povolani?mozna to tu zaznelo,ale ja o tom nevim…Jinak jaky plan mas na dnesek?
Plán nemám žádný. Dneska si odpočinu a zítra budu uklízet, prát a žehlit
Můj jde do školy.
A co budeš dělat ty?
Berčo do poradny jsi jdu domluvit to druhé ivf.Nafasovat injekce a různý papíry pro pojišťovnu a k praktické na předoperační vyšetření takovej koloběh.No a budu čekat na 1 den cyklu.Mám to nepravidený tak že přesně nevím kdy to bude,ale počítám tak začátek června.
Děkuji ![]()
Teda koukám, že ty toho máš taky hodně za sebou. Jak dlouho se snažíte? Asi jsi mi to říkala, ale nějak si to vůbec u tebe nevybavuji
Promiň, už je těch informací o vás všech moc ![]()
Beru,ja do prace o vikendu nejdu,tak mam volno,dnesek valim sunky,akorat peru 3pracku a zitra chci taky gruntovat,upect certvy chlebik a neco dobreho uvarit,jak se muj vrati,tak at ma nejakou mnamku
Teda ty jsi šikulka
já budu asi zítra dělat kuře…uvidím, co bude ten můj mlsoun chtít ![]()