Snažilky Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
710
10.5.10 21:12

To nevěš vůbec hlavu mojí švagrové se to povedlo po 10 měsících a za měsíc bude rodit.A já budu už potřetí teta. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
10.5.10 21:17

Kamu už mě bolí očka, tak půjdu na kutě. Užij si volno a měj se krásně. Papa a dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
10.5.10 21:19

já vím, že jste na tom mnohem hůře a máte za sebou spoustu věcí, které zaslouží obdiv!
potřetí teta? To je jak na běžícím pásu :lol: Aspoň můžeš hlídat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
10.5.10 21:22

No hlídat to můžu jsou to samí kluci.Tak dobrou a zase se tu někdy potkáme. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
10.5.10 21:45

holky meje dnes nejak smutno vse na me dolehlo :cry: ,jdu to zaspat paaaa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
11.5.10 06:35

Katy nebuď smutná. Vše bude lepší a víš co se říká:„s úměvem jde všechno lépe“ :wink: Nesmutnhi, vše se brzy podaří a budeš mámou! Mě se to lehce říká, ale cítím se stejně jako ty. Já čekám na MS a už teď vím, že přijde a začíná mě zase přepadat smutek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
11.5.10 10:37

Ahoj Holky,Beru me uz je trocha lepe,ale proste porad me to vse nejak stve,jeste si rikam aby ta astrolozka nemela pravdu,a nebudu cekat mimi az na konci roku,ja uz se proste nemuzu dockat,ale snad to brzy prijde,a dckame se tady vsechny.........uz bych si prala at je tady treba 350stranka,a my jsme tehule a divame se zpet na stranu 57 jak tady smutnime :dance: …no snad to brzy prijde,ono meto nekdy tak chytne a je smutno,ale to tady asi vsem me tobe radce…atd .takze konec smutnen,hlavu vzhuru,dnes me ceka navsteva,prijdou holky z prace takze to tady trocha rozjedem :pankac: :pankac: :pankac: a za tyden do rakouska :hug: taktreba na nas horsky vzduch zapusobí :dance: krasny den vsen tehulkam i snazilkám :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
11.5.10 10:45

Katus,souhlasim s Beru,bude lepe,jednou tu smulu musim e porazit,tahnem tady vsechny za jeden provaz,aspon vidis,ze nejsi sama,ale ja porad verim v lepsi zitrky :-D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
11.5.10 10:49

Beru,ten kokrspanel na fotce je tvuj?Ja psy miluji,mam fenku nem.ovcaka,ale mam ji bohuzel u bratra na zahrade(jako ne,ze by se mi o ni spatne staral),ale strasne se mi po ni styska a vim,ze bych ted ty stresy kolem tehu a vsech vysetrenich lepe zvladala,ale ona je uz stara a nechci ji stehovat do noveho,navic jsme s mojim skoro porad v praci,tak by tady byla uplne sama :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
11.5.10 12:30

ahoj holky, dnes tu moc nebudu vámi, v práci plno práce, odpo se budu učit…at aspon něco ještě do té hlavy dostanu :pocitac:
Kathy jsem ráda že máš lepší náladu, tyhle depky jsou potvory, však ono to vyjde neboj!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
11.5.10 12:45

Katy pěkně si to s hokama užij :pankac: A hned ti bude lépe. Jinak neboj, i astroložky se mýlí a uvidíš, že horský vzduch, odpočinek a dovolená dělá divy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
11.5.10 12:49

Raduš, no ten pejsek je rodičů,ale je to můj miláček :wink: teď doma žádné zvířátko kromě rybiček a želvičky nemáme. Líbí se mi tvůj pozitivní přístup. Tak to má být :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
11.5.10 12:50

Verči, jj uč se moudrá býti :wink: ať to všechno zvládneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
11.5.10 13:19

Beru,diky..Ale pokazde to taky tak nejde,ale snazim se,ono mi taky nic nezbyva :roll: Ja budu asi koncit,musim se nachystat,mame malou oslavicku,tak musim ze sebe udelat „kocku“,at nedelam ostudu :lol: :lol: ,snad mate vsechny pohodovy den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.5.10 16:47

Ahoj holky, děkuju všem za podporu… :-D tak nic moc to nedopadlo, normálně se má podařit vyndat tak 10 zralých oocytů(vajíček),no mě vyndali jen jedno zralý se žlutým tělískem a 4 nezralý… Budou to oplodňovat tou metodou ICSI, to je že tam vpíchnou speciální jehlou tu nej spermii. Dr. říkal, že to zkusí i u těch nezralých, ale největší šance je u toho jednoho. Ve čtvrtek jdem na transfer, tak se teď modlíme, aby se to jediný zralý dobře oplodnilo a pak se uhnízdilo :-) takže nálada taky nic moc, ale musíme věřit… :-D jako bolestný dostanu dneska novej telefon, tak se do čtvrtka nebudu nudit a myslet na to, ale „hrát si“… :-) jinak všem krásný den, sluníčko svítí, musíme myslet pozitivně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí