Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kathy,pohodovou nocni preji,ja mela pekny vikend,predemnou jeste dva dny volna,ale pak od stredy do nedele makam,ach jo
Svagrova mi pujcila ovulacni tester lady Q -tak se budu i s merenim bazalky testovat
jo to budu celá já
nejraději bych teď studovala uplně jiný obor!Když vidím kolik těch děti všude je tak bude zázrak jestli budu mít zdravé dítě!
Nemysli na nejhorší. Určitě bude všechno v pořádku!!!
Raduš: tak to tě taky čeká perný týden. BT už měřím 2.měsíc. Tu soupravu LadyQ neznám, ale myslím si, že je to moc drahé…nevím ![]()
Raduš: Tys myslím říkala, že budeš hlídat? Tak to ses musela mít fajn ![]()
Holky půjdu bucnout, tak vám přeji krásný zbytek večera a dobré spinkání ![]()
Raduš: užij si ještě volna a načerpej energii
Veru: dávej na sebe pozor a nebuď dlouho do noci vzhůru…večer už to stejně moc nemyslí..aspoň tedy mě ![]()
Katy: ať ti rychle uteče noční a měj se hezky
ahojte ![]()
jojo,pekny vikend jsem mela,protoze jsem byla s mou malou neterinkou,v sobotu vecer jsem ji na par hodin s mojim hlidala,tak jsem ji porad pozorovala,onufavala a hladila po vlaskach,byla jsem z ni uplne mimo
.jeee ty jdes tak brzo na kute?
tak dobrou noc
Beru,ten tester je na principu mikroskopku ve tvaru rtenky a za pouziti slin-analizujes jestli jsi v ten mesic plodna,neplodna…nevim jestli to funguje spolehlive,asi bych se bala si to sama koupit(kdyby treba nefungoval,tak jak slibuji) protoze stoji kolem 550Kc…ale co jsem cetla dikuze,tak si to i zensky chvalily,uvidime…ale kdyz mi jej pujcila svagrova,tak za zkousku nic nedam ![]()
Verci,taky si rikam,ze je skoro „umeni“ v dnesni dobe otehotnet a porodit zdrave dite,nekterym jde tehu hned a jine se musi trapit,cekat a nebo litat po vysetrenich,prozivat s prichazejici menstruaci depky,ze to zas nevyslo
Ale tvuj pripad to ale neni
:snad vse probiha v poho…
mě vždy zvednou ze židle reportáže jak „mámy“ pohodí dítě někde ve křoví, někdo rodí jak na běžícím pásu a někdo nemůže at dělá co chce,je to nespravedlivý!!!
jojo,na to jsem si zvykla,ze v tomto nejaka spravedlnost neni,ale sere me to taktez,co ja bych dala za ten maly poklad,ale urco nejen ja…Ty chodis do prace a pritom jeste studujes?
jj,já jsem věčná studentka
mě to prostě asi baví:) škola se mi báječně kloubí s prací,což je ideální!
tak to mas stesti,toho je potreba vyuzit,ti zavidim,ja jsem nikdy na skolu nebyla,tesila jsem se jak budu pracovat a vydelavat,ted bych se zase prozmenu vratila do skoly
,ale uz si netroufam,tak uz mi jen zbyvaji vzpominky na studentska leta,ktera byla bezvadna ![]()
zkusit to můžeš vždycky,nikdy není pozdě!! Jen udělat pijímačky a pak to jde skoro samo
,někdy:)
Nic,jdu pomalu spát, holky dobrou!!!!!
kdyz si po sobe prectu co sem napsala-tak se az
,slovoslet fakt uzasny
,jsem uz unavena