Snažilky Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7213
9.5.10 20:18

Kathy,pohodovou nocni preji,ja mela pekny vikend,predemnou jeste dva dny volna,ale pak od stredy do nedele makam,ach jo :-? Svagrova mi pujcila ovulacni tester lady Q -tak se budu i s merenim bazalky testovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
9.5.10 20:18

jo to budu celá já :pankac: nejraději bych teď studovala uplně jiný obor!Když vidím kolik těch děti všude je tak bude zázrak jestli budu mít zdravé dítě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
9.5.10 20:24

Nemysli na nejhorší. Určitě bude všechno v pořádku!!!

Raduš: tak to tě taky čeká perný týden. BT už měřím 2.měsíc. Tu soupravu LadyQ neznám, ale myslím si, že je to moc drahé…nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
9.5.10 20:26

Raduš: Tys myslím říkala, že budeš hlídat? Tak to ses musela mít fajn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
9.5.10 20:38

Holky půjdu bucnout, tak vám přeji krásný zbytek večera a dobré spinkání :wink:
Raduš: užij si ještě volna a načerpej energii
Veru: dávej na sebe pozor a nebuď dlouho do noci vzhůru…večer už to stejně moc nemyslí..aspoň tedy mě :wink:
Katy: ať ti rychle uteče noční a měj se hezky

ahojte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
9.5.10 20:39

dobrou Beru!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
9.5.10 20:44

jojo,pekny vikend jsem mela,protoze jsem byla s mou malou neterinkou,v sobotu vecer jsem ji na par hodin s mojim hlidala,tak jsem ji porad pozorovala,onufavala a hladila po vlaskach,byla jsem z ni uplne mimo :srdce: .jeee ty jdes tak brzo na kute? :-( tak dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
9.5.10 20:51

Beru,ten tester je na principu mikroskopku ve tvaru rtenky a za pouziti slin-analizujes jestli jsi v ten mesic plodna,neplodna…nevim jestli to funguje spolehlive,asi bych se bala si to sama koupit(kdyby treba nefungoval,tak jak slibuji) protoze stoji kolem 550Kc…ale co jsem cetla dikuze,tak si to i zensky chvalily,uvidime…ale kdyz mi jej pujcila svagrova,tak za zkousku nic nedam :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
9.5.10 20:58

Verci,taky si rikam,ze je skoro „umeni“ v dnesni dobe otehotnet a porodit zdrave dite,nekterym jde tehu hned a jine se musi trapit,cekat a nebo litat po vysetrenich,prozivat s prichazejici menstruaci depky,ze to zas nevyslo :-? Ale tvuj pripad to ale neni :lol: :snad vse probiha v poho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
9.5.10 21:00

mě vždy zvednou ze židle reportáže jak „mámy“ pohodí dítě někde ve křoví, někdo rodí jak na běžícím pásu a někdo nemůže at dělá co chce,je to nespravedlivý!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
9.5.10 21:12

jojo,na to jsem si zvykla,ze v tomto nejaka spravedlnost neni,ale sere me to taktez,co ja bych dala za ten maly poklad,ale urco nejen ja…Ty chodis do prace a pritom jeste studujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
9.5.10 21:17

jj,já jsem věčná studentka :pankac: mě to prostě asi baví:) škola se mi báječně kloubí s prací,což je ideální!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
9.5.10 21:27

tak to mas stesti,toho je potreba vyuzit,ti zavidim,ja jsem nikdy na skolu nebyla,tesila jsem se jak budu pracovat a vydelavat,ted bych se zase prozmenu vratila do skoly :lol: ,ale uz si netroufam,tak uz mi jen zbyvaji vzpominky na studentska leta,ktera byla bezvadna :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
9.5.10 21:29

zkusit to můžeš vždycky,nikdy není pozdě!! Jen udělat pijímačky a pak to jde skoro samo :nevim: ,někdy:)
Nic,jdu pomalu spát, holky dobrou!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
9.5.10 21:30

kdyz si po sobe prectu co sem napsala-tak se az :oops: ,slovoslet fakt uzasny :lol: ,jsem uz unavena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí