Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky a krásný večer všem… Kathy, a kolik ti je? Teda jestli to není tajný…
Já bydlím v Hodolanech, přímo na Hodolanské.
Kamulo, a kam chodíš k doktorovi?
Tutu chodím do fakultky jsem tam spokojená četla jsem, že ty ne.Chodíme tam už rok a byla jsem na 5 inseminacích a ted mě čeká to druhé ivf.
Ahoj holky…
zdravím tutu i kamulu ![]()
Katy: k Pavlicovi chodím. Jinak počkám, teď bych tam měla jít červen/červenec, tak uvidím, co pro mě udělá. Víš co, sama si řeknu, že chci hormonální profil a aby už to začal řešit. Do změny se mi moc nechce, protože tady není moc volných gyndařů, kteří by brali nov pacošky a navíc k němu chodím od 16-17… Já nevím
Co doporučuješ?
Holky, máte už nějaké fotečky z ultrazvuku? Nechcete je sem hodit? ![]()
Ahoj holky jak se máte?Vítám tady nové holky ať vám to všechno vyjde.
Berco:fotku z utz ještě nemám udělá mi ji na vyžádání a platí se za ni tak jsem si ji ještě nenechala dělat protoze by tam nebylo ještě nic vidět.
ahoj devcatka,tutu je mi bohuzel uz 31…achhh jo.ale nevypadam ze???
......berco,ja nevim pavlica,neslysela jsem na neho zadnou chvalu,kamaradka byla u neho byla ve 10tt a nechtel ji napsat neschopenku,ikdyz u nas na oddeleni nemohla delat,skrz infekci nejak nemohl nic pochopit tak se na neho vysrala a sla tam kam chodim ja ,k tempirovi..........tak uvidis ale pokud by se k nicemu nemel,tak bych ho zmenila,verunko diky za SZ,napisu ti!!!.mokii,me dal doktorUZ zadarmo a kdy jsem chtela............mu to nic neudela zkus ho poprosit usmej se vsako to znas ty zensky finty
.holcinky zatim paaa,dnes vecer jsem sama doma,chlap ma dnes oslavu s kamaradama,4 z nich slavi narozeniny,takze jsem zvedava v jake nalade prijde
.........naposledy se vratil uz v 23:00,znacne unaven
.ale porad jen tvrdil,jak me miluje ale FAKT strasne moc ,a kdyz jsem mu teda rekla ze ho taky muliju,tak on zase na to ,ale ja nevim jestli me milujes ,ja te tak miluju…jjjj to byl dracek meho manzela tak nevim co muzu cekat dnes,jednou mi zase donesl v 1 v noci(spala jsem pred denni a drahý byl na karaoke ) hamburgra,jako ze me miluje a ze mam urcite hlad
.no je to blazen ale stejne ho miluju ![]()
takze vecer tady budu!!!!!! cekat na dalsi osamocene manzelky ci pritelkyne ![]()
Ahoj holky. Katy večer budu určo taky sama.čeká mě pracovní víkend. Jak dorazím z prace kolem 9 tak se mrknu jestli tady někdo bude.
jjj ja tady asi budu,jeste jsem planovala jit do kina na zeny v pokuseni,hrajou to v city,ale uvidim asi to necham na podeli za 99kc ![]()
Slyšela jsem že je to výborný taky jsem to ještě neviděla.My jsme ted byly na souboji tytánu ve 3D a moc se mi to líbilo bylo to super.Však já zkusím večer jestli tu někdo bude. ![]()
na ženách v pokušení jsem byla je to film ze života.měla jsem z práce lístky zadarmo protože jsme jim tam půjčili figuríny na výstavu.
Přeji krásný den všem… ![]()
Kamulo: ve fankultce nás jen naštvali, protože dělali zbytečný postupy vzhledem k mojí anamnéze, mám totiž absolutně neprůchodný oba vejcovody a srůsty v celé dutině břišní, nejdřív zkoušeli inseminace, což bylo samozřejmě k ničemu a teprve pak se nemohli domluvit, na rtg vejcovodů, tak mi asi 5krát někdo volal, že na to půjdu, pak to zase zrušili, pak že zas jo a pořád dokola, ikdyž jsem na tom předtím byla, a vše neprůchodné… Už to byli nervy,tak jsme přešli do fertimedu, to bylo někdy v březnu, no a zítra mi ukončují stimulaci a v pondělí asi ten odběr. Tak doufáme, že už to snad konečně klapne… ![]()
..... i tobě samozřejmě… ![]()
Kathy: tak to jsi ještě mladice, oproti mě…
mě bude za necelý dva měsíce 34…
skoro prý podle doktora už věkově patřím do té rizikové skupiny… Ale je fakt, že se na to ani necítím, jen někdy koukám, jak to ranné mládí rychle uteklo… ![]()
Tutu tak to my jsme měly v klidu já jsem po operaci děložního čípku. Je pravda že tam chodí hodně lidí a dost dlouho se čeká ale už jsem si zvykla.Já byla na 5 inseminacích tam je ale malá pravděpodobnost že se to povede.Manža má pomalejší spermíky ale doktor říkal že se to může povést i s těch inseminací.Mě čeká příští měsíc to druhé ivf tak jsem zvědavá už vím do čeho jdu. ![]()
Ahoj holky
mám špatné zprávy. KET mi pozastavili,začala jsem předevčírem špinit-takže zase vysoké hladiny hormonů- takže PARÁDA
Už mě to fakt unavuje,uvažuju,že se na to vys.....
Vidím,že nás tady přibylo ![]()
Zdravím Tutu a Kamulu
![]()