Snažilky Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11785
3.5.10 07:53

ahoj holky, hlásím se po víkendu:)) Mokii já nevím jak ostatní holky ale já vidím pořád 6+2 u tebe :think: Já dělám 12. přijímačky na navazující Mgr.tak snad se zadaří, zatím jsem se ještě neučila, odpo dycky spím,jak jsem unavená, nějak to dopadne:)
Stěhovat se budeme asi poslední víkend v květnu, pokud to klapne jak má:)
Niko držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
3.5.10 09:48

Já už ten metřík neřeším to už bych se snad musela naštvat :evil: Jojo dnes mě čeká taky učení.A kam se hlásíš na to navazující to budeš mít ale dálkově ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
3.5.10 09:51

Já dodělávám dálkově Karlovu Univerzitu -bakaláře, takže zase tam, budu sice dojíždět pořád, ale to neva,jsem zvyklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
3.5.10 10:08

Ahoj holky tak ja se vracím z chaty bylo to tam uplne super,chodily jsme do prirody,milovaly se jedli a pily,no parada a co vy jak se vede??? mokii ja u tebe vidim normalni metrik 8+2......no a co jinak co miminka,a berco jak semas ty??? a vsichno ostatní :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
3.5.10 10:16

ahoj katty tak hlavne ze jste si to uzili.a dneska mas jeste volno?Verco ty jsi v praci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
3.5.10 11:16

holky tak já jsem asi slepá ale u mě je Mokii 6+2 a svatba 2r+5m+2t :think:
Mokii jj jsem v práci, dodělám tento měsíc a končím, půjdu marodit:)) bude mi ta práce moc chybět :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
3.5.10 11:58

To ti věřím já se doma nudim to je hrozný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
3.5.10 17:36

Holky je to tady nějaký mrtvý…asi nikdo z vás nemá čas psát…jenom já se nudím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
3.5.10 19:54

Mokii já dnes nemohla tolik z práce:) Ted jsem tu jen na chvíli,jdu se učit na přijimačky než usnu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
3.5.10 20:18

ahojte holky,zdravim vas…ja jsem docela smutna,prijela na navstevu „tetka z cervene Lhotky“,ale co nadelam,musim to brat jak to je…jiank v praci dvanactky,takze unavena jak kote…snad se mate lepe nez ja :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
3.5.10 20:23

A z čeho tam máš zkoušky?A to tě nemuzou vzit bez prijimecek kdyz si u nich studovala bc.?to jistě zvládneš.na tu mou školu se hlásí 500 lidí a berou 30 tak to určitě nebudu já určitě tam budou větší chytrolíni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
4.5.10 07:20

Dobré ránko.

vidím, že jsi měla katy báječný víkend ;) My jsme byli s mojim na rybách v dešti…no sranda ;) Jinak dnes budu mít kratší den, tak jen zahrát ranní divadýlko pro potěšení ředitele a budu moci jít domů ;)
Vy těhulky naše, vy se máte…skoro vám tu nudu už závidím :wink:
Radanko: jaký jsi měla víkend? Pracuješ pořád i o víkendu? Nebuď smutná, i ty budeš brzy těhulkou…uvidíš! Jak říká moje kamarádka:„musíš věřit v lepší zítřky!“

mějte se krásně. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
4.5.10 07:22

Radu nebuď smutná, brzy už to musí vyjít!!! :palec:
Mokii studuju speciální pedagogiku. Bohužel jsou klasické přijímačky, písemný test. Moc se neučím,nemám na to síly, uvidíme, jaké zákeřnosti dají do testu, kdyžtak to zkusím za rok znova:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
4.5.10 13:47

ahojte, zdravím všechny po víkendu,dnes mam neplánovanou dovolenou,včera jsem se probudila a nemohla jsem otočit hlavou,tak jsem nakonec skončila v nemocnici na obstřikách a kapačkách…to nam to ten týden pěkně začíná :-) jako by toho už nebylo dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
4.5.10 14:55

ahoj holky tak ja zdravim opet z prace,a nic moc achhh jo!!napisu vice vecer nebo zitra ranko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí