Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky, hlásím se po víkendu:)) Mokii já nevím jak ostatní holky ale já vidím pořád 6+2 u tebe
Já dělám 12. přijímačky na navazující Mgr.tak snad se zadaří, zatím jsem se ještě neučila, odpo dycky spím,jak jsem unavená, nějak to dopadne:)
Stěhovat se budeme asi poslední víkend v květnu, pokud to klapne jak má:)
Niko držím palečky!!!
Já už ten metřík neřeším to už bych se snad musela naštvat
Jojo dnes mě čeká taky učení.A kam se hlásíš na to navazující to budeš mít ale dálkově ne?
Já dodělávám dálkově Karlovu Univerzitu -bakaláře, takže zase tam, budu sice dojíždět pořád, ale to neva,jsem zvyklá.
Ahoj holky tak ja se vracím z chaty bylo to tam uplne super,chodily jsme do prirody,milovaly se jedli a pily,no parada a co vy jak se vede??? mokii ja u tebe vidim normalni metrik 8+2......no a co jinak co miminka,a berco jak semas ty??? a vsichno ostatní
![]()
ahoj katty tak hlavne ze jste si to uzili.a dneska mas jeste volno?Verco ty jsi v praci?
holky tak já jsem asi slepá ale u mě je Mokii 6+2 a svatba 2r+5m+2t ![]()
Mokii jj jsem v práci, dodělám tento měsíc a končím, půjdu marodit:)) bude mi ta práce moc chybět ![]()
Holky je to tady nějaký mrtvý…asi nikdo z vás nemá čas psát…jenom já se nudím…
Mokii já dnes nemohla tolik z práce:) Ted jsem tu jen na chvíli,jdu se učit na přijimačky než usnu:)
ahojte holky,zdravim vas…ja jsem docela smutna,prijela na navstevu „tetka z cervene Lhotky“,ale co nadelam,musim to brat jak to je…jiank v praci dvanactky,takze unavena jak kote…snad se mate lepe nez ja ![]()
A z čeho tam máš zkoušky?A to tě nemuzou vzit bez prijimecek kdyz si u nich studovala bc.?to jistě zvládneš.na tu mou školu se hlásí 500 lidí a berou 30 tak to určitě nebudu já určitě tam budou větší chytrolíni.
Dobré ránko.
vidím, že jsi měla katy báječný víkend
My jsme byli s mojim na rybách v dešti…no sranda
Jinak dnes budu mít kratší den, tak jen zahrát ranní divadýlko pro potěšení ředitele a budu moci jít domů ![]()
Vy těhulky naše, vy se máte…skoro vám tu nudu už závidím ![]()
Radanko: jaký jsi měla víkend? Pracuješ pořád i o víkendu? Nebuď smutná, i ty budeš brzy těhulkou…uvidíš! Jak říká moje kamarádka:„musíš věřit v lepší zítřky!“
mějte se krásně. papa
Radu nebuď smutná, brzy už to musí vyjít!!! ![]()
Mokii studuju speciální pedagogiku. Bohužel jsou klasické přijímačky, písemný test. Moc se neučím,nemám na to síly, uvidíme, jaké zákeřnosti dají do testu, kdyžtak to zkusím za rok znova:)
ahojte, zdravím všechny po víkendu,dnes mam neplánovanou dovolenou,včera jsem se probudila a nemohla jsem otočit hlavou,tak jsem nakonec skončila v nemocnici na obstřikách a kapačkách…to nam to ten týden pěkně začíná
jako by toho už nebylo dost…
ahoj holky tak ja zdravim opet z prace,a nic moc achhh jo!!napisu vice vecer nebo zitra ranko ![]()