Snažilky Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1623
26.4.10 23:45

Čauky holky, fakt to nestíhám :cert: a docela mě to zlobí…
Tak jsem začala včera substituci a 10. na UTZ a pak každým dnem budu očekávat KET :-) Je to divné,po tak dlouhá době čekání a nemám vůbec radost :nevim: Jsem asi divná a nebo vyčerpaná s toho snažení :nevim:

Zdravím niku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
27.4.10 05:26

ahojky,mam teprve druhy mesic vysazenou antiku,takze kratce…asi je to proti ostatnim nic…Mam za sebou par operaci,takze kdyz jsem rekla doktorovi,ze bych chtela otehotnet,tak on se ujal toho tak,ze mi delal par utz hlavne kolem ovulace(jestli to tam normalne reaguje),dneska mam hormonalni profil,sice jsou vysledky behem jednoho dne,ale mam schuzku s doktorem az 5.kvetna-takze pak budu vedet jak jsem s krvi dopadla…jinak preji pohodovy a snad slunecny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
27.4.10 09:09

Holky ahoooj,neja nam to tady vazne,verunka je v parizi mokii nema ted internet a berca se nehlasi,piki jen obcas a radanka tedapravidelne :dance: no ja mam prave ovulku takze se s manzou snazme,ale muzu rici to snazeni je fakt prijemny,kdyz si predstavim ze pak treba otehotnim a zas ty nervy at je to v pohode........nevim zda nemam radsi sveho gynekologa pozadat aby mi udelal imuno,kdyz jsem potratila,protoze toxoplasmozu,jsem uz kdysi pred 10lety prodelala a mam protilatky,stitna zlaza ukazka,Hiv,a zloutenky negativní,ale tohle jsem si vse udelala v praci,takze nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
27.4.10 11:47

Katty možná by ta imunologie nebyla od věci pokud si potratila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
27.4.10 14:54

holky ahoj :kytka: konečně jsem doma!! V Paříži bylo uplně překrásně, byl to úžasný víkend! Zdravím nové příchozí! Katy držím palečky na hubnutí, ale třeba se teď o ovulku zadařilo a budeš přibírat:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
27.4.10 15:47

no nevim nevim.ja ti zavidim tu paříž,hned bych jela taky..achhh jo,no kdyz se do leta nezadaří tak si asi udelame taky romanticky víkend :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
27.4.10 16:31

Neblázni,proč by se nezadařilo,není důvod proč by mimi nemělo přijít brzy! Je škoda že jsi potratila,ale asi mimi nebylo tak silné jak mělo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
27.4.10 19:39

Ahoj katy. To je dobře, že pracujete na mimískovi :wink: Jsi další v pořadí na očekávání. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
27.4.10 20:06

ahojky Bereniko, pěkný večer ti přeji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
27.4.10 20:22

Ahoj :mavam: četla jsem, že ses vrátila z Paříže a že ses měla krásně. Ty se máš :wink: Aspoň sis krásně odpočinula.

Potřebovala bych taky nějakou dovolenou, apsoň bych přišla na jiné a třeba i veselejší myšlenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
27.4.10 20:30

Můžu vřele doporučit Paříž :wink: vzali jsme to na pohodu, žádný stres, nikam jsme nespěchali, viděli jsme co jsme chtěli, ušli strašných km a bylo krásně!! Večer jsme padali únavou a zároveň si strašně odpočinuli!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
27.4.10 22:23

Ti úplně závidím :oops:
Jsem už hrozně unavená…od 20h tu mojemu překládám věci do školy do angličtiny, tak jdu bucat. Papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
28.4.10 09:32

Ahojky holky tak už mi jde net a jsem zpátky.To by jste nevěřili co jsem zažila měla jsem nějakou střevní chřipku nebo co byla to prostě hrůza dnes už je to celkem v pohodě.A jak se máte? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
28.4.10 10:46

AAAAHHHOOOOOOOOOJJJJJJJJJj MOKII zdravím,a i vsechny stálice ja jsem v praci a makam a co jinak jak se vede??? Berco a co ty??? jak je??,verunko a zitra dalsi ultrazvuk.....uz se tesim :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
28.4.10 10:58

ja se tu nejak nechytam,trosku me to mrzi,nezapadla jsem k vam…netehulim preji brzo // a tem co se postestilo hodne zdravi a sil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí