Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj Niky, doufám že obstřiky zabraly a už je to lepší!!!:(
Kathy at ti to uteče v práci, já už jsem dnes doma:)
Mokii jak je těhulko, co chutě?? Já ujíždím na pomerančích momentálně:)
já chutě vůbec nemám moc nejím nemám chut.a kdy jdes na dalsi kontrolu?ja uz jsem objednana na genetiku.
Mám jít v 11.-12.týdnu,teprve se budu objendávat.Předběžně jsem na 25.ale zřejmě to přesunu o týden,budu těsně na začátku 11. Musím to zkonzultovat s dr.
kdy mám jít na další kontrolu a ty testy:) nemám ještě stanovené datum..
vercaadíky, obstřiky částečně pomohly,ale je mi furt šoufl,nemám ani na nic chuť ![]()
Niky a máš zablokovanou krční páteř, chápu to dobře?? S tou já si jeden čas taky užívala,lítal mi tlak díky ní šíleně,ale ted naštěstí vše dobré!! At se to brzo zlepší vážně,je to otrava vid!
Veru a Bereniko dekuji za mila slova,ja vim,ze to neni nic vazneho,ale kazdou snazilku proste zamrzi,kdyz to dostane…Ve ctvrtek bude mit vysledky krve,tak jsem zvedava,jestli se dozvim neco noveho…Jinak jsem ted mela 4 dvanactky po sobe,tak jsem totalne vyrizena…Ale jsem uz doma,konecne!!!!!!!!!Minimalne zitrejsi dopoledne se valim a nehnu brvou,jeee se tesiiiiim
.Preji pekny vecer a dobrou noc
RadanaH píše:
Veru a Bereniko dekuji za mila slova,ja vim,ze to neni nic vazneho,ale kazdou snazilku proste zamrzi,kdyz to dostane…Ve ctvrtek bude mit vysledky krve,tak jsem zvedava,jestli se dozvim neco noveho…Jinak jsem ted mela 4 dvanactky po sobe,tak jsem totalne vyrizena…Ale jsem uz doma,konecne!!!!!!!!!Minimalne zitrejsi dopoledne se valim a nehnu brvou,jeee se tesiiiiim.Preji pekny vecer a dobrou noc
Vím přesně, jak se cítíš, když tohle prožívám pokaždé, když přijde MS
Ale musíme obě věřit, že bude lépe ![]()
Teď si odpočiň a užij si volno, vždycky když ti bude smutno, tak to tu napiš a nebudeš na ten smutek sama. Holky se mi tu vždy snaží pomoci a aspoň dát malinkou naději.
Berenika221 píše:RadanaH píše:Vím přesně, jak se cítíš, když tohle prožívám pokaždé, když přijde MS
Veru a Bereniko dekuji za mila slova,ja vim,ze to neni nic vazneho,ale kazdou snazilku proste zamrzi,kdyz to dostane…Ve ctvrtek bude mit vysledky krve,tak jsem zvedava,jestli se dozvim neco noveho…Jinak jsem ted mela 4 dvanactky po sobe,tak jsem totalne vyrizena…Ale jsem uz doma,konecne!!!!!!!!!Minimalne zitrejsi dopoledne se valim a nehnu brvou,jeee se tesiiiiim.Preji pekny vecer a dobrou noc
Ale musíme obě věřit, že bude lépe
Teď si odpočiň a užij si volno, vždycky když ti bude smutno, tak to tu napiš a nebudeš na ten smutek sama. Holky se mi tu vždy snaží pomoci a aspoň dát malinkou naději.
ahoj holky,stejne jakovy mam strach z MS,clovek si rika bude to v pohode,ale porad cekas zda treba nahodou… a pak nic,ale jednou to prijit musí!!!
podivejte se na vercu a mokii…doufam ze se brzy zaradíme!!! ![]()
ahoj holky,Kathy moje řeč! Já našla // když jsem je přestala čekat, uplně jsem to vypustila, užívala si sexíku jako sexíku a ne plození dětí a vyšlo to:) Ono mimčo ví kdy má přijít a určitě brzy přijde!
Radu z té krve poznají přesně co?? To je hormonální profil?
Ahojte ovecky moje........ja mam dnes opet nocni ,a pustila jsem se do velkeho uklidu…a jak se mate ???? verunko co mimi,nezlobí????
rady a berus nesmutnete,ale to se tezko rekne ja vim,obzvlast kdyz budu asi jiste taky za tyden zklamana ze jsem to dostala
..no nic hlavu vzhuru!!!
![]()
dobre poledne devcata,dostala jsem ted chut na certvy chlebik,tak pecu v pekarne,mel by to byt cibulovy,tak jsem zvedava…JOJO,JE TO JEN HORMONALNI PROFIL A SPOUSTU JINEHO,jsem ted ted takovy pokusny kralicek,ale gynekolog me musi po me zdravotni minulosti(operace) trosku proklepnout,jeste ze mam takoveho doktora,jiny by mavl rukou…Jinak bych si prala,at se to pocasi uz umoudri,chybi mi slunicko-jsem hrozny teplomyl ![]()
Ähoj holky včera jsem byla na kontrole u dr. a přišla mi kontrola tak musim ted jeste bezet k dr.aby mi dal razitko ze jsem tam byla a poslat třo na socku to je jak u blbcu.a pak jdu za kamaradkou na nehty dnes me boli hrozne hlava tak se mi vubec nechce.ani jsem dnes nesla na ty odbery.