Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky, Kathy posl.dny mě dost často pobolívá břicho ale žádné zásadní bolesti nejsou, je to asi normální.Hlavně opdo když jsem unavená!
Mokii ty nemáš neomezené vycházky? Já doufám, že mi je v červnu doktor napíše!!
Radu to je dobře že je takhle svědomitý!! Máš napůl vyhráno, ted jen at se mimi umoudří a přijde za vámi:)
ne nemám neomezené vychazky protoze mi nic moc vyznamneho neni.mne to moc nevadi stejne nejsem vzdycky cely den pryc.
Já bych je pak měla ráda, přeci jen kdyby přišla kontrola…uvidíme co mi na to řekne doktor v červnu:) Mokii kdy že máš ty přijímačky??
Tak já sem přidám menší příspěvěk,dnes jsem byla na kontrole čekám dvojčátka viděla jsem jak jim bijí srdíčka no prostě úžasné..Dnes celý den zvrscím už je mi jedno na jakém místě,ale člověk je prostě i tak šťastný
…Přeji všem krásné dny ![]()
Ahojte holky, dneska je zase škaredě a prší…ach jo, už aby bylo hezky, V neděli možná s mojim pojedme na Kopeček do zoo
Pokud teda bude počasí stát za to. Katy nesmutni, uvidíš, že červená dáma nepřijde!
![]()
Radu se máš, že se o tebe ten doktor tak stará. Já jsem neprodělala ještě ani ten hormonální profil ![]()
Mějte se pěkně děvčata. Papa ![]()
Ahoj holky to počasí dnes je fakt hruza.Verčo ty přijímačky bych měla dělat myslím 16.června ale ještě mi nepřišla pozvánka ta chodí tak v půli května.Andrejko gratuluju ke dvojčátkám. ![]()
Holky ta jsem z nudy upekla bábovku snad se mi povedla mám ji ještě v troubě a dnes dělám na oběd květák no u nás je to spíš večeře protože přítel příjde až v šest já si teď dělám nudle mám na ně docela chuť.a co vy papáte?
Ahoj holky-snažilky Olomouc, můžu se k Vám přidat??? Jsem taky z Olomouce a jsme těsně před IVF,asi v pondělí jdu na odběr vajíček a pak by měl následovat transfer. Pořád na to musím myslet,modlím se,aby to vyšlo. Jsem skoro pořád doma a už mi z toho (jak se říká) hrabe… ![]()
ahoj holky ![]()
Andrejko: gratuluji ke dvojčátkům, to je krása!
Hlavně at tě moc netrápí nevolnosti!
Mokii já obědvám jakousi bagetku a sýr,dneska nemám uvařeno do práce,tak se odbydu:)
Kathy kdepa se flákáš?
Tutu: vítej mezi nás!!!! Budeme ti všechny držet palce na transfer!!!!!!
Tady jsemmmm,ja se flákam asi jen v praci,nejak mi nezbyva casu,ale chybeli jste mi!!!!andrejko velka gratulace k dvojcatkum,tutu a kam jdes na transferč do fakulky??? drzim pesti,mokii zdravim co miminko,a co ty verco,uz se ti blizi stehovani takze za chvilku uz budes v ol,Berco ahoooj,a prosim te ke komu chodis k tomu doktorovy ja uz jsem to zapomela,nechces radsi zmenit doktora at se o tebe vice stara at treba nepromarnis cas!!Jeste zdravim -radanku........jeee nas tady je..............a co ja ,za par dni cekam Ms,mam tucha ze prijde ,prot ze se tento mesic manza moc necinil,no uvidime,mela by dorazit 12,tak bych si prala aby neprisla...........ale ona me prekvapi treba uz drive jak ju znam
.no uvidime......tak zatim paaaaa
ahoj Kathy, domek řešíme, tak snad to klapne a budeme se n azačátku června stěhovat už do něj, jinak budeme u přítelových rodičů asi 50km od Olomouce než se vše zařídí. S právníky řešíme smlouvu, nekupujem eto za pár tisíc, tak at je to pořešené pořádně!
Do fakultky jsme chodili, ale hrozně jsme se tam našvali, tam „levá ruka neví co dělá pravá“… Tak jsme přesli do Fetimedu a tam to šlo všechno mnohem rychleji, ale zase je to tam dražší, ale v tomhle případě je úplně jedno, co to stojí… ![]()
ja jsem taky slysela ze fertimed je super,ja ve faukultce pracuju
ale ne na gynde,ale asi bych tam taky nesla,a na kolik vas to prislo...........veru uz se na tebe tesim az budes tady pujdeme na kafco.......uz mas nejakou fotecku ze by jsi sem dala at te pak poznam!!! ![]()
Kathy kdyžtak sem večer nějakou vložím jestli vyhrabu nějakou slušnou, jsem totiž abnormálně fotogenická:))
to ja jsem taky kdyby jsi me videla ted s mymi 7 kilo navrch tak bych se ti urcite libila takovou soudecek na tenkych nozickách
![]()