Snažilky Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11785
9.5.10 21:31

to vůbec neřeš:)) dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
9.5.10 21:32

ja uz jdu taky na kute,jsem K.O,jestli je tu nejaka cestinarka,tak se omlouvaaaam :lol: ,unava uz dela sve :zed: :zed: .Pa a dobrou vsem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
9.5.10 22:36

Rady,ja mam normalni ovulacni testy z moci a funguji dobre a tech ze slin jsem premyslela ale pry to neni tak dobre rozpoznatelne,ale nemam s tim osobni zkusenost,ony jsou drahe ale ty papirkove kdyz to ve finale sectes tak ti to vyjde na stejno,ja jsem kupovala ovu testy pres bazos,a byly i na aukru za 300 25ovz a 5 tehu,ale uz jsou fuc,,,,,,,,,ten tester zkus a pak napis,mas hop zadarmo tak to je pohoda!!! tak holky preju vam dobrou noc a krasne sny,ja jdu popracovat!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
10.5.10 12:40

ahoj holky tak zazrak se nekona a dnes jsem dostala mrchu..ach jo tak zase za mesic,tak aspon ze vim ze mam cyklus 29dni :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
10.5.10 13:06

kathy příští měsíc už to jistě vyjde.já jsem to první měsíc snažení sledovala furt se testovala a nic a pak mně to dost mrzelo a další měsíc jsem se na to vypedla a přišlo to a nakonec jsem se tomu hodně divila neboj mimi brzo přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
10.5.10 13:34

no tak ja jsem natom stejne taky jsem se dnesrano testla a nic,ai se na to uplne vprdnu jak rikas,a uvidime,ale jeto tezke.je mi z toho smutno,vis kdybych neprozila to zamlkle tehu tak me to asi ani tolik neboli,ale ze uz clovek jednou tehotny byl,no ja nevim mam strach :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
10.5.10 13:51

Katy, nebuď smutná. Bude lépe, uvidíš. Teď jedeš s manželem do Rakouska, tam na to zapomeneš a uvidíš, že se to povede. :palec:
Já čekám mršku červenou ve středu…ach jo :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
10.5.10 14:58

Berunko dekuji za podporu,snad mas pravdu,aspon vim ze mrska prisla tak jak mela,a za mesic uvidime…do rakouska se tesiim moc tak uvidime zatim papapa jedeme do globusu papapapapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
10.5.10 15:00

ahojte, tak jsem byla dnes na ultrazvuku,jak rostou vajíčka, no vyrostlo jen jedno,ale aspoň něco,ve středu mě čeká druhá IUI,tak uvidíme,ale moc ve dvě čárky nedoufám,minule jsem měla tři vajíčka a taky se nezadařilo a teď s tím jedním...... :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
10.5.10 15:34

Katy,ja uz mam tu mrchu za sebou,nicmene s tebou soucitim,vim jake to je…Hlavu vzhuru,jednou tu smulu porazime,neboj!!!!!! :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
10.5.10 15:42

niko,hodne stestiiiii preji uprimne ze srdce,jelikoz se rika prej a bude ti prano :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
10.5.10 16:52

Kathy na jednu stranu to ber pozitivně-víš že otěhotnět můžeš,že nebyl problém. To že to nevyšlo je věc jiná,mimi bylo asi slabý a nezvládlo to, to se stává snad u každé čtvrté ženské píšou,některá o tom ani neví, potratí hned na začátku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
10.5.10 17:19

Ahojky holky tak maám zasebou pracovní víkend. :dance: Hlavně nevěšte hlavu přece to jednou musí vyjít, ne? Je pravda že nejlepší je na to nemyslet a ono to příjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
10.5.10 17:22

ahoj Kamul,tak nabírej síly po víkendu:) budeš ted mít delší volno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
10.5.10 17:42

Veru tento týden jdu do práce jen ve středu a ve čtvrtek a pak mám dovču až do pátku tak že pohodička.Příští pondělí jdu do fakultky domluvit to ivf a pak to rozjedeme znovu tak uvidím.A co ty taky pohodička? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí