Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja uz jdu taky na kute,jsem K.O,jestli je tu nejaka cestinarka,tak se omlouvaaaam
,unava uz dela sve
.Pa a dobrou vsem ![]()
Rady,ja mam normalni ovulacni testy z moci a funguji dobre a tech ze slin jsem premyslela ale pry to neni tak dobre rozpoznatelne,ale nemam s tim osobni zkusenost,ony jsou drahe ale ty papirkove kdyz to ve finale sectes tak ti to vyjde na stejno,ja jsem kupovala ovu testy pres bazos,a byly i na aukru za 300 25ovz a 5 tehu,ale uz jsou fuc,,,,,,,,,ten tester zkus a pak napis,mas hop zadarmo tak to je pohoda!!! tak holky preju vam dobrou noc a krasne sny,ja jdu popracovat!! ![]()
ahoj holky tak zazrak se nekona a dnes jsem dostala mrchu..ach jo tak zase za mesic,tak aspon ze vim ze mam cyklus 29dni ![]()
kathy příští měsíc už to jistě vyjde.já jsem to první měsíc snažení sledovala furt se testovala a nic a pak mně to dost mrzelo a další měsíc jsem se na to vypedla a přišlo to a nakonec jsem se tomu hodně divila neboj mimi brzo přijde.
no tak ja jsem natom stejne taky jsem se dnesrano testla a nic,ai se na to uplne vprdnu jak rikas,a uvidime,ale jeto tezke.je mi z toho smutno,vis kdybych neprozila to zamlkle tehu tak me to asi ani tolik neboli,ale ze uz clovek jednou tehotny byl,no ja nevim mam strach ![]()
Katy, nebuď smutná. Bude lépe, uvidíš. Teď jedeš s manželem do Rakouska, tam na to zapomeneš a uvidíš, že se to povede. ![]()
Já čekám mršku červenou ve středu…ach jo
![]()
Berunko dekuji za podporu,snad mas pravdu,aspon vim ze mrska prisla tak jak mela,a za mesic uvidime…do rakouska se tesiim moc tak uvidime zatim papapa jedeme do globusu papapapapa
ahojte, tak jsem byla dnes na ultrazvuku,jak rostou vajíčka, no vyrostlo jen jedno,ale aspoň něco,ve středu mě čeká druhá IUI,tak uvidíme,ale moc ve dvě čárky nedoufám,minule jsem měla tři vajíčka a taky se nezadařilo a teď s tím jedním...... ![]()
Katy,ja uz mam tu mrchu za sebou,nicmene s tebou soucitim,vim jake to je…Hlavu vzhuru,jednou tu smulu porazime,neboj!!!!!!
![]()
niko,hodne stestiiiii preji uprimne ze srdce,jelikoz se rika prej a bude ti prano
![]()
Kathy na jednu stranu to ber pozitivně-víš že otěhotnět můžeš,že nebyl problém. To že to nevyšlo je věc jiná,mimi bylo asi slabý a nezvládlo to, to se stává snad u každé čtvrté ženské píšou,některá o tom ani neví, potratí hned na začátku..
Ahojky holky tak maám zasebou pracovní víkend.
Hlavně nevěšte hlavu přece to jednou musí vyjít, ne? Je pravda že nejlepší je na to nemyslet a ono to příjde.
ahoj Kamul,tak nabírej síly po víkendu:) budeš ted mít delší volno?
Veru tento týden jdu do práce jen ve středu a ve čtvrtek a pak mám dovču až do pátku tak že pohodička.Příští pondělí jdu do fakultky domluvit to ivf a pak to rozjedeme znovu tak uvidím.A co ty taky pohodička?
![]()